Nem ciki ez hogy anya el szeretne jönni velem?
Jöv. hét szerdán Graz-ban lesz életem első techno bulija, és fiatalokat hallgattak meg promó meghallgatásával.
A barátnőm szüleivel már megbeszéltük hogy el jöhessen velem, bele is egyeztek de anya félt minket pedig már 19 éves vagyok a barátnőm is 18, visznek meg hoznak minket de Ő csak úgy lenne nyugodt ha elkísérne minket.
Szüleim előtt mindig is lámpalázas voltam, ezért nem szeretném ha velünk tartana, meg különben is mit tudna egyedül csinálni, amit játszok nem szereti ez plusz indok arra hogy csak miattunk akar jönni
Hogyan lehetne dűlőre jutni vele?
Mennétek a gyereketekkel, vagy már elég nagynak találjátok és elfogadnátok az önállósságát?
19/F
Frusztrált vagyok magam miatt is hogy jól játszam, és anya miatt is hogy letudjam beszélni erről
Mivel ez olyan második meghallgatás hogy élőben mennyire vagyunk jók, ezért ki sem nyithatom a számat hogy anya érdekében
A tömegbe meg nem akarom viszont látni, sok fiatal elnyomná
Vazz, 19 vagy, állj ki magadért, a barátnőddel mész és pont.
Vagy kompromisszum: elmegy veletek, de a buliba nem. Addig várost néz vagy feltalálja magát a szálláson.
Anyád egy mázlista! Az én fiamnak dark-metall együttese volt, és nem hogy zavarta volna, ha nem megyek el néhány koncertjükre, de meg volt sértődve miatta. Mit mondjak; iszonyat gáznak éreztem magam egy füstös pinceklubban, a feketébe öltözött tinik között. A zene finoman szólva nem az én világom; nekem ez a stihl fűrész - ütvefúró kombó nem igazán jön be.
Ez nem önállóság, vagy önállótlanság kérdése. Anyukád félt, ezen nem tudsz változtatni. És miért ne hallgathatná meg a saját fia produkcióját? Nyilván nem fog az első sorban csápolni; mondd meg neki, hogy feszélyez ha látod. Álljon valahogy úgy, hogy ő lásson téged, de te ne lásd őt.
Lazíts egy kicsit. Egy jó bulira készültök, ami biztosan jól fog sikerülni. Miért olyan nagy baj, ha ennek anyukád is a részese lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!