Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a gondom, hogy a hasamnál van egy pici anya jegy! Ez ciki? ez nem jön be a fiúknak ugye?
Figyelt kérdés
2008. nov. 15. 19:53
1/12 anonim válasza:
azta de nagy gond.nekem vagy 10van csak a hasamon.és még ott is van ám.és szereti a barátom.
2/12 anonim válasza:
Júúúúúj!Van egy pattanás a hasadon!Bázdmeeeeg... Ez nagyóóón dúúúrvaaaaa... Szegény! :\'( Hát igen, ezt utálják a pasik...
Legyenmáréletedbázdmeg.
3/12 anonim válasza:
Hidd el nem ezen fog múlni, hogy lesz-e barátod. Miért zavarna egy fiút egy pici anyajegy a hasadon? Csak én nem értem, ezt az egészet? Ha nem mozog, vagy beszél, vagy gennyezzik az az anyajegy, akkor aztán nem fog törődni veled a jövőbeni barátod.
4/12 anonim válasza:
Nekem is van pár anyajegy a hasamon is. És? Ez akár szexi is lehet egy jópár fiúnak, mert hallottam már ilyet.
5/12 anonim válasza:
Hát nekem nem jönnél be!
(nem az anyajegyed miatt)
6/12 anonim válasza:
Nekem a mellbimbom mellett van egy,nem is olyan pici,de meg nem volt gondom a pasikkal emiatt,lehet hogy ez az anyajegy elveszi a pasik figyelmet arrol hogy mi van a fejedben.
7/12 anonim válasza:
Nyugi,a legtöbb pasi észre sem veszi! Nem azon az anyajegyen múlik hogy kellesz-e a srácnak, vagy sem.
Neked pl. nem kell a pasi ha van rajta egy anyajegy?
8/12 anonim válasza:
hát hallod, óriási problémád van... nagyon-NAGYON szurkolok, hogy túléld, és meg tudd oldani... remélem sikerül ^^
9/12 anonim válasza:
Mélyen együtt érzek veled:S Képzeéd nekem még a nemi szervemen is va.Na és??? Most akasszam fel magam?? (lány vagyok)
10/12 anonim válasza:
Úristen. Mostmár tudom, miért nincsen barátom! Le kéne szedetnem azt az anyajegyet a nyakamról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!