Hogy vegyek tampont hogy anya ne vegye észre? Nem ciki? Biztos nem szakitja át a szűzhártyát?
Figyelt kérdés
Utálom a betétet de anya nem akar a tampiról hallani se. Nem ciki vásárolni??2009. jan. 20. 13:22
1/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki vásárolni, és nem szakítja át a szűzhártyát. A könnyű felhelyezés végett minél kisebb méretűt (mini, normal) vegyél.
2/7 anonim válasza:
Légy határozott, és minit vegyél.
3/7 anonim válasza:
Egyátalán nem ciki vásárolni. Én apukámmal is vetetek, ha nincs kedvem a hétvégi bevásárlásra elmenni. Az én anyukám is tiltotta a tampont, de egyszer azt mondtam neki, hogy nem érdekel mit mond, én kipróbálom. Életem egyik legjobb döntése volt. Kezd minivel! És nem szakítja át a szűzhártyát. Én is szűz vagyok, a szűzhártyám is megvan, pedig nagyobb tampont is használok.
4/7 anonim válasza:
Szia! A szüleidtől ne félj, mondd el nekik, hogy szeretnéd megtapasztalni, hogy milyen érzés, jobb vagy rosszabb-e számodra,mint a betét. Ezt mindenkinek magának kell kitapasztalnia. A minitől pedig semmi esetre sem fog átszakadni a szűzhártyád, én például első használatra sem éreztem semmit. A bolt pedig sima ügy, természetes szükséglet és kész.
Sok sikert! Drukkolok!
5/7 A kérdező kommentje:
Normallal lehet kezdeni mert azt tesóm használ és hát ha jó akkor azzal folytatom??
2009. jan. 22. 13:18
6/7 anonim válasza:
Hát, nézd, attól, hogy tesódnak az jött be, még lehet, hogy neked más a méreted "odalent". Szerintem próbáldki a minit, és ha már fel tudod helyezni gond nélkül, akkor megpróbálkozhatsz a normállal, de nekem attól mindig olyan érzésem volt, mintha "karóba ültem volna". De soha ne felejtkezz meg róla, hogy az első lépés: Nugi, no para!:D Sok sikert!
7/7 anonim válasza:
Én 2 évig titokban vásároltam, mikor ő előállt, hogy próbáljam ki a mini tampont- persze én már super plust használtam az erős vérzésem miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!