Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ciki, ha anya eljön velem a...

Ciki, ha anya eljön velem a nyíltnapokra?

Figyelt kérdés
2010. szept. 5. 12:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
73%
nem.
2010. szept. 5. 12:48
 2/16 anonim ***** válasza:
73%

Velem is eljött

Sőt nem csak én voltam az egyedüli, másnak a szülője is eljött.

De ha gondolod , hogy ciki akkor menjél egyedül vagy barátnőddel. Vagy testvéred?(ha van persze)

2010. szept. 5. 12:48
 3/16 anonim ***** válasza:
80%
dehogyis:D az enyém is eljött még nyolcadikban:) az egyetemekre viszont már egyedül megyek:D
2010. szept. 5. 12:49
 4/16 anonim ***** válasza:
72%
Nem. Sokan egyetemi nyílt napra is szülővel mennek és szerintem az sem ciki. Én legalábbis nem bántam volna, ha akkor ott van valaki mellettem, aki érti azt az egész dolgot, mert én csak lestem és kb semmire nem emlékeztem utána, amit elmondtak :D
2010. szept. 5. 12:50
 5/16 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy egyik barátommal együtt megyünk, de akkor esetleg elvitetjük magunkat, mert nincs kedvünk 100 km-eket buszozgatni 150 átszállással :"D
2010. szept. 5. 12:51
 6/16 anonim ***** válasza:
72%

Engem elkísért apám tavaly, idén meg a húgomat fogja kísérgetni. :D :)

15/l

2010. szept. 5. 13:04
 7/16 anonim ***** válasza:
34%

Én 13 éves vagyok, hetedik osztályos. Engem Anyukám eddig minden nyíltnapra elkísért ( ha kapott szabadnapot ).

Nekem egyátalán nem ciki, inkább örülök neki!

( Különben nálunk sajnos csak két-három, estleg négy szülő van ott a nyíltnapokon... )

2010. szept. 5. 13:52
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

felvételi nyílt napról van szó...

amúgy nálunk senkivel nem mennek/mentek

2010. szept. 5. 14:14
 9/16 anonim ***** válasza:
57%

Egyálatlán nem ciki, én jövőre megyek ilyen nyílt napra, és a szüleim nagyon el akarnak menni :) A tesómat is elkísérték, engem is el fognak. :)

13/L (8.-os)

2010. szept. 5. 14:32
 10/16 anonim ***** válasza:
57%

ilyen hivatalos és fontos dolgot csak anyukáddal intézz. mert egyedül nem fogsz tudni érvényesülni.. és figyelni a sok unalmas hülyeségre amit elmondanak. Szerintem mindenképpen anyukáddal menj.

15/L velem is jött anyu.

2010. szept. 5. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!