Mi a keresztneved? Mennyire vagy vele elégedett?
09-05 14:57 -nek: Szerintem a Zsuzsi tök jó név! :) Egyik barátnőm is Zsuzsi, mi úgy hívjuk, hogy Sussie :D És így már az angolok is ki tudják mondani! ;)
Amúgy én Rami vagyok. És nagyon tetszik a nevem! Leginkább azért, mert (eddig) csak 1 másik Ramival találkoztam ;)
Meg szerintem a jelentése is nagyon illik rám...
Szóval anyuék tök jól eltalálták. :)
(Dominika lettem volna, ha nem Rami... de ez sokkal jobb!)
Artúr (12éves fiú)... Meg vagyok vele elégedve, mert nagyon ritka név :)
Vannak ezek a kulcstartók, amikre nevek vannak ráírva, én még soha nem láttam a sajátom... Nekem tetszik ez a név :D 2. nevem meg Martin lett volna, de örülök, hogy nem lett ^^...
Én Kitti Katalin vagyok. 2 keresztnevű :D Kislánykoromban a Kitti tetszett, most már inkább Kata :) Az előttem szóló Katának nem értem miért nem tetszik a neve. A Kata azt jelenti tiszta. Azaz becsületes, igényes, pontos.
Ráadásul annyi jó Kata, és Katalin volt a történelemben.
Katalin orosz cárnő, a kitűnő énekes, Kovács Kati, és még annyian, akikre büszkék lehetünk :) Tetszik magyar névben is, de mivel a világon szinte mindenhol létezik ez a név más formában, szoktak Cathy-nek, Katjának... stb. szólítani :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!