Mi a keresztneved? Mennyire vagy vele elégedett?
Figyelt kérdés
2010. szept. 5. 11:17
21/88 anonim válasza:
Eszter vagyok, ( 13 éves ). Én teljes mértékben meg vagyok elégedve a nevemmel, sőt, ha valamikor lányom lesz, második névként ( valószínű, hogy ) ezt fogom adni...:)
U.i.: Különben Anna vagy Beáta lettem volna, de a szüleim mégis az Eszter mellett döntöttek, hála Istennek!!
:P
23/88 anonim válasza:
Laura,és nagyon szeretem:)14/L
24/88 anonim válasza:
Irén és nem igazán szeretem, csak becézve : Inci
Kérdező, neked mi a neved, és elégedett vagy vele?
25/88 anonim válasza:
Dalma.Hát...elmegy.
Régen nagyon nagyon nagyon utáltam,de mostanra már nem annyira xD
27/88 anonim válasza:
Réka.nagyon szeretem a nevemet.=)
14/L
29/88 anonim válasza:
Zsuzsi utálom semmi jó becenév nincs rá és a külföldiek se tudják kiejteni:(
30/88 anonim válasza:
Krisztina vagyok. Hát eddig utáltam, mert a jelentése: Krisztushoz tartozó keresztény. Semmi bajom nincs Istennel, meg a hittel de egy darabig cikiztek vele... Meg Kriszta tiszta gyagya stb... De mostanában nézem a Grace klinikát és abban ugye van egy Christina nevű szereplő. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!