Mi a keresztneved? Mennyire vagy vele elégedett?
zsejke:X
tudom hogy nem hallottatok rola epp ezert kulonleges
ilovemyname:X:X
Patrícia vagyok.
Szeretem, mert talán még a különlegesebb nevekhez tartozik, és a testvéremtől kaptam. :)
/A becézése nem tetszik annyira, Patri. Nem tudom. .. :D Bár, jólesik ha így szólítanak./
Viszont, nem szeretem, mert nem tudom. Kiskoromban sem tetszett, soha nem voltam vele megelégedve. :D De viszont már megbékültem vele, mert rájöttem, hogy ez én vagyok, és más névvel teljesen más ember vagyok, de én így szeretem magam! :)
Amúgy,ha testvérem alig pár évesen nem szól közbe, akkor Dóra lettem volna. A Dóra nekem nem tetszik :-(
Krisztina.
soha nem volt semmi bajom vele,a Kriszti becézést szerettem,a Krisztát utáltam.de most hogy nőttem,pont fordítva van.a Kriszti inkább fiús.a Kriszta meg olyan vagány,csajos.:D nekem tetszik.másik nevem Alexa,nm használom,bár régen ezt szerettem,Alexa,Szandra.a szandra még tetszik,de sokkal jobb a Kriszta.
12:27 milyen ember lehetsz,ha utálod a szüleid??
amúgy szerintem gyönyörű,ritka neved van.
[Krisztinás voltam]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!