Elégedett vagy a külsőddel?
Ha nem akkor mivel nem vagy elégedett??
Nemet és kort is!
Is-is:)
Naggyából meg meg vagyok elégedve, -5 kiló és akkor teljesen.:)
14/L
Most már igen:)
Miután már fogytam 11 kg-t:D
Már tökéletes nekem igy:D
Nem vagyok tökéletes de magamat szépnek tartom:DÉs csak az a lényeg!
13/l
Fogjuk rá. Néhány kilóval kevesebben talán jobban néznék ki (nem igazán látszik meg most, de akkor lapos lenne a hasam), de meg vagyok magammal elégedve. Az egy dolog, hogy vannak, akiknek nem tetszem, de az sem a külsőm miatt van, és jobban érdekel a számomra fontos emberek véleménye, mint azoké, akikkel két szót nem beszélek, mégis ellenségeskednek velem :)
13/L
Nem,nem vagyok..
Tegnap tettem fel ezt a kérdést a barátnőimnek...
Kövérnek látom magam,csúnyának ami nem tudom hogy igaz-e! ::(
A csúnyaság az biztos,de a kövérség az nem!! :)
Szia!
Nekem súlyproblémáim voltak(vannak is még kicsit)...
De fogytam kicsit, meg még tervezem is, de én most jól érzem magam.
Jó tanács azoknak akik nem elégedettek az alakjukkal:
Van az a divat, hogy mindenki legyen sovány, de azt senki nem tudja megmondani, hogy miért ez a normális... persze jól mutat a tv-ben meg a filmekben... de nem kéne mindenkinek rájuk hasonlítani! Senki nem tehet arról, ha olyan az alakja, mert ez genetikai dolog és ha általánosságban jól érzitek magatokat, akkor ne fogyjatok le csak azért mert valaki látott vkit a tvben aki úgy néz ki mint egy anorexiás kecske és az neki megtetszett és most ez a divat...
Mindenki fogadja el önmagát :) akármilyen is :) mert egy csomó srácnak tetszenek a vanrajtamitfogni lányok :)
Igen.Elfogadom magam igy ahogy vagyok,nem akarok változni :)
15/L
31 éves nő vagyok.
Egyáltalán nem vagyok elégedett,,,
nem
megvagyok hízva, be kellene festeni a hajam, és egy kozmetikai kezelés sem ártana
Igen. Én szeretem magam és ezért el is fogadom magam. Nem vagyok tökéletes és hibátlan de én így vagyok jó. Nem tartom magam gyönyörűnek, de vannak nálam csúnyábbak is.Néha van rajtam egy-két pattanás, de kin nincs ebben a korban? Jó vagyok én így ahogy vagyok.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!