Elégedett vagy a külsőddel?
Ha nem akkor mivel nem vagy elégedett??
Nemet és kort is!
-15kg és akkor tökéletesen elégedett leszek [kicsit sok[k]]
Amúgy szép az arcom, a fogaim, a hajam meg minden. De az alakomat borzasztóan útálom. Minimum 5kgt kéne fogynom, de 15nek sokkal jobban örülnék...
13/L
Igen.
Régen mindig mondogattam, hogy jajj milyen rövidek a lábaim, milyen alacsony vagyok és milyen csúny vagyok stb.
Aztán jött egy hirtelen elhatározás, hogyha meglátom magam a tükörben vagy éppen fényképeznek mindig arra gondolok, hogy milyen jól nézek ki! :D
Azóta már rengetegen mondták, hogy mennyit változtam ezen a nyáron. Külsőleg semmit sem, de belsőleg rengeteget!
14/L
Előző vagyok: 14/L
Ez lemaradt...
Nem, mert ha mosolygok, akkor az olyan, mintha grimaszt vágnék. Hülye az arcberendezésem.
15/l
elfogadom...=) de, ha már le lehet írni...3-4 kg-val kevesebb szeretnék lenni ( amiért teszek is! ), egy kicsit nagy az orrom, de állítólag ezt csak én látom...:()
na mindegy! így jó, így kell elfogadni
13/l
ma 20:12
Nekem is ez van... És azért szoktak lecseszni, mert nem udvarias, ha nem mosolygok...
Nem vagyok elégedett.
csunya vagyok,nagy az orrom,pattanásos vagyok és túlsúlyos. Nekem már az is elég lenne ha lemenne -10kg és elégedett lennék magammal :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!