12 éves lányom ma coming out-olt, ilyenkor már tutibiztos, vagy egyelőre hagyjam hanyagoljam vele a témát aztán még kitudja?
Figyelt kérdés
2021. okt. 27. 22:16
71/77 anonim válasza:
Nem biztos de en mar 12 evesen sejtettem 14 evesen coming outoltam hogy szeretem a lanyokat ez azota is igy van pedig 21 eves no vagyok. Legyel vele turelmes es elfogado.
72/77 anonim válasza:
Áááá, majd kinövi. Ebben a korban a lányok fele érdeklődött a saját neme után. Aztán majd jön egy fiúcska, akibe beleszerelmesedik, és el is felejti, hogy valaha rákeresett a neten. De ha végül mégis a saját neméhez vonzódik hát istenem. Attól még a te lányod marad. Nem fog megváltozni. Az, hogy a hálószobában mi történik, meg már úgyis csak rá tartozik.
73/77 A kérdező kommentje:
Héten megnéztük vele az alkonyatot és olyanokat mondott Jacobról, hogy megnyugodtam :D
2021. nov. 19. 07:05
74/77 anonim válasza:
És ha mind két nemhez vonzódik?
Mert létezik ilyen.
75/77 A kérdező kommentje:
Ha visszaolvasod a válaszaim, igen tudom, hogy létezik ilyen.
2021. nov. 20. 16:14
76/77 anonim válasza:
Hát, egy ideig még függőben lesz a kérdés.
20 éves korára már tuti biztos eldől.
77/77 anonim válasza:
#8 12 évesen 7. Osztályos voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!