12 éves lányom ma coming out-olt, ilyenkor már tutibiztos, vagy egyelőre hagyjam hanyagoljam vele a témát aztán még kitudja?
Figyelt kérdés
2021. okt. 27. 22:16
31/77 anonim válasza:
Azért érthető ha valaki kamu kérdésnek nézi a válaszokat végig olvasva...
32/77 anonim válasza:
Annyira adódik, hogy a 12 éves lány a kérdező, viszont akkor nem tudom mire vélni, hogy az apját biszexnek nézi lol
33/77 anonim válasza:
Attól hogy elfogadást tanítottál neki azzal csak több évnyi szorongást és depressziótól fosztottad őt meg. Mert mikor rájött hogy szereti a lányokat akkor könnyebben elfogadta magát. Szóval ne érezd magad rosszul inkább légy büszke magadra mert jó apa vagy.
34/77 A kérdező kommentje:
32 mondjuk mert az apja vagyok..., mi ilyen nehéz ebben?
2021. okt. 28. 13:51
35/77 anonim válasza:
Már gyerekként is tetszettek a lányok is, sokkal inkább, mint a fiúk. A tizenéves elején már biztosan tudtam, hogy mindkét nemhez vonzódok, felnőttként is biszex maradtam. Szóval simán előfordulhat, hogy tutibiztos. :)
26/n
36/77 anonim válasza:
Az én legjobb barátom meleg. Azt mondta, már 5 évesen is tudta, hogy az. Vagy te kérdező 12 évesen még nem tudtad biztosan, hogy heteró vagy? Kétlem.
37/77 anonim válasza:
Én 5 évesen, de még 12 évesen sem tudtam biztosra, hogy hova szeretem dugni a farkam
38/77 A kérdező kommentje:
12 évesen már sejtettem, hogy van homok a gépezetben, de 19évesen csókoloztam elősször fiúval, akkor lett nyílvánvaló számonra, hogy igen, mindkét nemhez vonzódom.
2021. okt. 28. 20:19
39/77 anonim válasza:
Köszönöm a válaszokat a coming out-ra. Így már értem 37 évea fejjel. Sajnálom hogy a magyar nyelv már nem tudja kifejezni a fiatalok körében aztamit mondani szeretnének, például, hogy valaki bevallja, elmondja, színt fed, színre lép, elismeri, stb
40/77 anonim válasza:
Egy nyelv kihalásának mindig vannak fokozatai.
Az egyik ilyen - talán a 4. - hogy a fiatalok már nem ismerik a megfelelő szavakat, ezért kell idegen szót használniuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!