Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 12 éves lányom ma coming...

12 éves lányom ma coming out-olt, ilyenkor már tutibiztos, vagy egyelőre hagyjam hanyagoljam vele a témát aztán még kitudja?

Figyelt kérdés

2021. okt. 27. 22:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 anonim ***** válasza:
22%

Aki nem ért hozzá, annak azt javasolom, hogy ne írjon.

A lányoknál alkatilag előfordulhat serdülő korban egy ilyen hajlam. Valakiben erősebb, másban gyengébb.

Kinőhetik. Mármint 90% hetero lesz végül.

És most nem a szexről beszélünk, mert abban tényleg korábban érnek, hanem az irányultságról.

2021. okt. 27. 23:24
 12/77 anonim ***** válasza:
13%

#7-es vagyok.

Vazze, miért lettem leszavazva?

Gyermek és szexuálpszichológus családtagjaim vannak és mindannyian egyetértenek benne, valamint egyetemen is így tanítják.

Szóval mi a szarért vagyok lepontozva?

2021. okt. 28. 00:02
 13/77 anonim ***** válasza:
27%
Mert túl röviden írtad ezt le, ezért úgy néz ki, mintha nem értenél hozzá.
2021. okt. 28. 00:06
 14/77 anonim ***** válasza:
23%
12-7 es válaszoló: Hagyd,ez az egész pontozási rendszer a gykn teljesen értelmetlen,egy lepontozott válasz is lehet hasznos,de egy felpontozott válasz is lehet "nem hasznos". Ez az egész pontozási rendszer csak a trolloknak jó.
2021. okt. 28. 00:30
 15/77 anonim ***** válasza:
87%
Azért attól mert valaki 12 éves mint a válaszokban és kérdésben is, attól még rájöhet/észreveheti, hogy neki inkább a lányok kezdenek tetszeni mintsem a fiúk. Szóval a kor nem befolyásol semmit. :)
2021. okt. 28. 00:35
 16/77 anonim ***** válasza:
85%
Amúgy meg tökmindegy ha leszbikus attól ugyanúgy a lányod marad (remélem),és ugyan olyan ember lesz mint bárki más.
2021. okt. 28. 00:46
 17/77 anonim ***** válasza:
82%
Meg szinte semmi se változik meg a lányod személyiségében attól mert a lányokhoz vonzódik. Legfeljebb az, hogy Vejed helyett Menyed lesz a jövőben ha párt választ. :)
2021. okt. 28. 00:52
 18/77 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem 12 évesen már érezheti hogy leszbikus, több coming outot halottam ahol már 6 évesen tudták magukról hogy azonos nemhez vonzódnak. Én biszexuális vagyok és 13 éves korom óta tudom, most 20 vagyok és még mindig így érzem ezt. Egy dolgot ajánlok neked, még pedig az hogy ha azt mondja leszbikus akkor tartsd tiszteletben az érzéseit és ne próbáld megváltoztatni vagy kételkedni benne, lehetnek kérdéseid amiket feltehetsz, de légy érzékkel arra hogy ne éreztesd vele azt hogy ezt csak kitalálta, mert nincs rosszabb dolog annál ha valakiben annyira bízol hogy elmondod neki a legnagyobb titkodat és ő azt hiszi hogy csak találgatsz, aztán még egy dolog ne mond el másoknak csak úgy, ha csak nem kér rá meg, volt egy barátom akinek elmondtam hogy bi vagyok és jól fogadta majd egy idő után visszahalottam hogy azt beszéli rólam szét mindenkinek hogy meleg vagyok, és olyan embereknek árulta el akikben meg sem bíztam és nem álltam készen arra hogy ők tudják, ez nagyon fájt nem csak azért mert semmibe vette az érzéseim azzal hogy melegnek nevezett, hanem azért is mert elmondta másoknak a megkérdezésem nélkül. Szóval tartsd tiszteletben azt amit mondott és ha véletlenül mégsem lenne leszbikus akkor sem történik semmi, mert lehet most tényleg úgy érzi és ez lehet az miatt van mert találkozott valamilyen lánnyal aki tetszik neki és még nem érzet ilyent. De aztán az is lehet hogy az évek során rájön hogy biszexuális vagy hetero és csak egyetlenegy lány tetszett neki.
2021. okt. 28. 01:24
 19/77 -remete- ***** válasza:
89%
Fészbukon van lmbtq szülői csoport ott tuti van segítség, hogy tudd ezt kezelni. Szerintem maradj meg szülőnek, látod milyen világ van sok homofób van.
2021. okt. 28. 02:32
 20/77 anonim válasza:
11%
Bocsi mindenkitől, de mi a faszt jelent az hogy coming out-olt?
2021. okt. 28. 05:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!