Hány éves kortól lesznek már végre érettebbek?
A fiúk általában 15 éves korukig egy 5 éves szintjén maradnak :D
12/f
Na azért a lányokat sme kell félteni amikor 17 évesen óra közben lakkozták ak örmüket, vasalták a hajukat stb.
Most ugyan ez megy kijönnek a suliból be a drogériába és irány a sminkelés. Szoktam pket hagyni had fessék ki az egyik szemüket utána szólok hogy lehet befejezni és kimenni. Állati viccesen néznek ki amikor félig kipingálva távoznak a boltból :D
21F
Na meséljek akkor én is. Nálunk azt csinálják a fiúk, hogy fognak pár zacskót, teletöltik vízzel, aztán az ablakon keresztül dobálják ki a szembelévő falra. És ezen röhögnek. x"D Komolyan ez már a gyerekesség csúcsa, akik még ilyeneket élveznek. Jó, hogy nem vízipisztollyal járkálnak. x'D Na mindegy, egyszer hátha kinövik, de azért van néhány fiú, akiken már észrevehető a változás, és van sok, akik még idiótábbak.
15/L
általánosba tényleg szinte minegyik fiú gyerekes...
én most vagyok 9.es egy gimnáziumban és megdöbbentem, hogy mennyivel érettebben viselkednek itt a fiúk...
volt olyan akit eddig is ismertem és rengeteget komolyodott egy nyár alatt :D
szóval szerintem olyan 14-15-16 éves koruktól
15/L
Én a 12. osztályban is ökörködtem amikor volt rá alkalom (és némi energiám)
09-02 19:15
Elárulom neked, 18 fölött is bámuljuk a melleket és a fenekeket:D
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!