Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hány éves kortól lesznek már...

Hány éves kortól lesznek már végre érettebbek?

Figyelt kérdés
A fiúk az osztályba olyan gyerekesek, a 6.-ba járunk szóval 12 év körüliek vagyunk.Köszi a válaszokat!
2010. szept. 2. 18:51
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
90%

Hát én meg kell neked mondjam, hogy én most vagyok 12-es, és a mi osztályunkba is van nem egy fiú, aki rettentő éretlen. Szóval én már nem is reménkedek egyik-másik ügyében, hogy valaha komolyak lesznek.

Tisztelet a kivételnek

2010. szept. 2. 19:00
 2/21 anonim válasza:
88%
Hát...mi 16 évesek vagyunk,de a fiúk nálunk is kész katasztrófák...sajnos már örökre ilyenek maradnak...
2010. szept. 2. 19:06
 3/21 anonim ***** válasza:
71%

Egyesek sajnos soha! A jobbik eset: 15-16 éves korukig kicsit komolyodnak:D

De nem mindenki..

13/L

2010. szept. 2. 19:08
 4/21 anonim ***** válasza:
84%
Amúgy, erre mondják : "Aki hülye, az is marad,, :D
2010. szept. 2. 19:11
 5/21 anonim ***** válasza:
70%

Én 10.-es vagyok,16 évesek vagyunk,és nálunk is van aki nagyon gyerekes még,meg vannak olyanok akik már nem gyerekesek,de nagyon hülyék,és minden 2.gondolatuk a szex körül forog,meg a fenekünket,mellünket bámulják elég feltűnően,szóval ez se jobb ám:)

Olyan igazi,érett,felnőttes gondolkodású pasival még nem nagyon találkoztam 18 év alatt.

16/L

2010. szept. 2. 19:15
 6/21 anonim ***** válasza:
70%

Én 8.-os vagyok,de nálunk se jobbak a fiúk.

Néha azt sem értem miről beszélnek.Pedig szeretek velük lógni,mert ők legalább nem pi.csáskodnak,de....amikor azt hiszik,hogy akármit megtehetnek(ergo meegfoghatják a fenekem),akkor néha azt gondolom,hogy jézusom...ezek nem 14évesek,hanem 5.És utána még ők vannak felháborodva,ha odavágok valamelyiknek.:"D

Ja meg ez a kicikizlek védekezésképpen.Ez sem teljesen tiszta.Vagyis az tiszta,hogy miért csinálják,de hogy még ilyenkor is....:/

Meg ezer dolog.De hát...ilyenek a fiúk.

Van aki 30(!) éves kora után válik felnőtté igazán.Van aki sokkal előbb...van aki soha.:/

14/L

2010. szept. 2. 19:24
 7/21 anonim ***** válasza:
83%

Én 8.-os vagyok. Tutira a mi osztályunk fiújai a leghülyébbek. Ahogy nőnek nemhogy komolyodnának hanem egyre idótábbul viselkednek. Azt hiszik hogy jópofák meg hű de menők pedig inkább nézem őket nagyra nőtt óvodásnak. Kémiás terem az osztálytermünk és azzal szoktak szórakozni h beindítják a szag-elszívót meg a fejükre raknak ilyen üvegbúrát és azt mondják h ők most ufók. -.- Na, igen meg az állandó beszólogatás meg marháskodás, egymást heccelik de van amikor a lányokat is. Elegem van már belőlük. Szerintem örökre ilyenek maradnak csak majd amikor már túl lesznek a húszon és komoly barátnőt szeretnének akkor fognak koppanni ha nem hagyják abba ezt a hülyeséget, mert szerintem amit ezek csinálnak egy lány se tolerálná.

L/14

2010. szept. 2. 19:36
 8/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :/
2010. szept. 2. 20:06
 9/21 anonim ***** válasza:
41%
én 12 évesen jóval érettebb voltam a többieknél, én becvsajoztam amikor ők még lányok haját huzogatták... még mindig ijenek pedig már 7-esek vagyunk...-.-
2010. szept. 2. 20:57
 10/21 anonim ***** válasza:
78%
14 éves koromig énis ilyen gyerekes voltam :D
2010. szept. 3. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!