A lányom anorexiás?
Azért az elején tisztáznék pár dolgot. Nem tudom mit vártál, mi fog kiderülni a vérképből, nincs olyan, hogy “anorexiát” mutat ki. Az anorexia nem háziorvosi eset. Az lehet, hogy a következménye miatt valamilyen hiánybetegsége alakul ki, de nem anorexiát mutat ki. Az anorexiánál agyban kell keresni a problémát. De te vagy az anyja.. mindig ilyen vékony volt vagy hirtelen fogyott? Ha sosem volt ennél több kiló, simán lehet, hogy ilyen az étvàgya. Ami szintén nem jó, se nem feltétlen kell arra gondolni, hogy éhezteti magát.
Egyébként simán lehet, hogy több vitamin volt a dobozban, ez egy sokkal gyakoribb hiba, mint gondolnád. Én szedem egy bizonyos márka bizonyos étrendkiegészítőjét, többen írták a facebookos csoportba, hogy érdemes megszámolni, mert sokaknak kevesebb vagy több volt benne. Azóta ha jelzed, hogy a tiedben nem a megfelelő mennyiségű bogyó van, kárpótolnak, mert bevallásuk szerint, ha ember ha gép csomagol, nagyon nagy a hiba esély. Szóval ez is simán benne lehet :)
A vitamintól nem fog hízni, maximum az étvàgya lesz jobb :)
Szerintem nagyon sok jelen van az anorexiának, ha odafigyelsz rá, észre lehet venni. De mondom, ha eddig is hasonló alkat volt, nem hiszem, hogy gond lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!