Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők, akik NEM tartják...

Szülők, akik NEM tartják helyesnek az otthoni meztelenséget, mi az okot rá?

Figyelt kérdés

Tehát olyan emberek válaszát várom, akik NEM jelennek meg sosem meztelenül (pl. átöltözés, tisztálkodás, napozás) az ellenkező nemű családtagjaik előtt.

Távolról sem győzködni szeretnék senkit, nem pontozok le, nem lesz szúrkálódó megjegyzés, én csak az okra vagyok kíváncsi!

Megpróbáltam párat összeszedni, ha inkább leírnád szövegesen, akkor hajrá!

2021. jún. 16. 18:27
1 2 3
 21/21 Nem tom... válasza:
100%
Igazából, mi a húgommal kis korunkban meztelen futkárouztunk otthon, együtt fürödtünk, de ahogy nőttünk fel ez egyértelműen megváltozott, mivel már nem vagyok picik. Én 16 vagyok ő 15. Viszont amikor nekem lesznek gyerekeim én úgy nevelem őket, hogy előttünk soha ne szégyelljék magukat és legyenek úgy otthon, ahogy akarnak. Most ezt értem a meztelenségre. Nem perverzió, félre ne értsen senki, ezzel pusztán arra akarom majd nevelni a jövendőbeli gyerekeimet, hogy egy testre ne csak szexuális célból tudjanak nézni. Hogy csak a párjuk testére nézzenek majd úgy. És hogy legyenek elfogadóak mással szemben, ne ítéljenek el másokat a testük miatt.
2021. júl. 7. 01:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!