Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők, akik NEM tartják...

Szülők, akik NEM tartják helyesnek az otthoni meztelenséget, mi az okot rá?

Figyelt kérdés

Tehát olyan emberek válaszát várom, akik NEM jelennek meg sosem meztelenül (pl. átöltözés, tisztálkodás, napozás) az ellenkező nemű családtagjaik előtt.

Távolról sem győzködni szeretnék senkit, nem pontozok le, nem lesz szúrkálódó megjegyzés, én csak az okra vagyok kíváncsi!

Megpróbáltam párat összeszedni, ha inkább leírnád szövegesen, akkor hajrá!

2021. jún. 16. 18:27
A kérdező szavazást indított:
Az én szüleim is takargatták magukat, ezt szoktam meg.
Nem bízok páromban, szexuálisan izgatott lehet az ellenkező nemű családtagtól.
Nem bízok magamban, szexuálisan izgatott lehetek az ellenkező nemű családtagtól.
Szégyellem a testemet, szoronganék.
Szégyellik a családtagjaim a testüket, szoronganának.
Nem tudom, hogy jól vagy rosszul fogadnák, ezért inkább óvatos vagyok és kerülöm a helyzetet.
Vallási meggyőződés.
42 szavazat
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
91%
Az miért nem opció, hogy egyszerűen nem akarok meztelenkedni senki előtt a páromon kívül?
2021. jún. 16. 19:12
 2/21 anonim ***** válasza:
92%
Az egyes opcióra reagálva, ez miért lenne takargatás, hogy nem nudizunk otthon? :D
2021. jún. 16. 19:15
 3/21 anonim ***** válasza:
94%
Sosem meztelenkedtek előttem a szüleim/bátyáim, és őszintén, nem is voltam kíváncsi rájuk meztelenül. Ugyanezen logikából kiindulva én sem meztelenkedek a családtagjaim előtt, persze a férjemen kívül.
2021. jún. 16. 19:52
 4/21 A kérdező kommentje:
Nem nudizásról, folyamatos meztelenségről szól a kérdés, hanem pl. egymás előtt átöltözni.
2021. jún. 16. 19:58
 5/21 A kérdező kommentje:

"egyszerűen nem akarok" ez ilyen tipikus egocentrikus "az én testem, az én tulajdonom, mással nem osztozom" válasz.

De ez is egy válasz. Köszi.

Minden rosszindulat nékül.

2021. jún. 16. 20:03
 6/21 anonim ***** válasza:
78%
De miért kéne mással "osztoznom" a testemen? :D Köztulajdon vagy mi? 😂
2021. jún. 16. 20:04
 7/21 anonim ***** válasza:
94%

Engem nem zavarnak a gyerekeim meg a nőnemű egyedek, pasik előtt azért nem vetkőzöm, de a férjem a 2 éves előtt is takargatja magát, a nagy fiam tizen évesen is engem hívott a kuki bajjal nem az apját. A férjem így nőtt fel. Nálunk sem szaladgált senki meztelen, de valahogy engem nem izgat, hogy takargassam magam.

A nagy fiam előtt nem rohangálok meztelen, de csak azért mert látom, hogy őt zavarja.

2021. jún. 16. 20:06
 8/21 anonim ***** válasza:
82%

>>"egyszerűen nem akarok" ez ilyen tipikus egocentrikus "az én testem, az én tulajdonom, mással nem osztozom" válasz.<<

Ezek szerint a kérdező egy barom idióta. Nem érdemes időt vesztegetni erre a kérdésre.

2021. jún. 16. 20:15
 9/21 anonim ***** válasza:
75%
#5 te beteg vagy kérdező.
2021. jún. 16. 20:27
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Mert szégyenlős vagyok és szorongok. Éltem át szexuális zaklatást, semmi komolyra nem kell gondolni, nem erőszakoltak meg, de ezek után nehezen engedem el magam, nem akarom, hogy bárki megbámuljon.
2021. jún. 16. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!