Szülők, akik NEM tartják helyesnek az otthoni meztelenséget, mi az okot rá?
Tehát olyan emberek válaszát várom, akik NEM jelennek meg sosem meztelenül (pl. átöltözés, tisztálkodás, napozás) az ellenkező nemű családtagjaik előtt.
Távolról sem győzködni szeretnék senkit, nem pontozok le, nem lesz szúrkálódó megjegyzés, én csak az okra vagyok kíváncsi!
Megpróbáltam párat összeszedni, ha inkább leírnád szövegesen, akkor hajrá!
"egyszerűen nem akarok" ez ilyen tipikus egocentrikus "az én testem, az én tulajdonom, mással nem osztozom" válasz.
De ez is egy válasz. Köszi.
Minden rosszindulat nékül.
Engem nem zavarnak a gyerekeim meg a nőnemű egyedek, pasik előtt azért nem vetkőzöm, de a férjem a 2 éves előtt is takargatja magát, a nagy fiam tizen évesen is engem hívott a kuki bajjal nem az apját. A férjem így nőtt fel. Nálunk sem szaladgált senki meztelen, de valahogy engem nem izgat, hogy takargassam magam.
A nagy fiam előtt nem rohangálok meztelen, de csak azért mert látom, hogy őt zavarja.
>>"egyszerűen nem akarok" ez ilyen tipikus egocentrikus "az én testem, az én tulajdonom, mással nem osztozom" válasz.<<
Ezek szerint a kérdező egy barom idióta. Nem érdemes időt vesztegetni erre a kérdésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!