Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy kis gyerekeket visznek a szüleik Nudista strandokra?

Figyelt kérdés

Nem 1 képet lehet találni mesztelen kiskorú lányokról-fiúkról a neten. Szerintetek ez heyes? Hogy mesztelenül szaladgálnak más mesztelen emberek között 9-15 éves lányok ill. fiúk?

És arról is szeretnék kérdezni, hogy képek vanak róluk a neten.

2017. aug. 31. 23:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
84%

Feleslegesen moralizálsz bármin, amíg egy egyszerű szót egymás után töbször is, következetesen helyteenül írsz, senki sem fog komolyan venni.

Szerintem pedig semmi gond nincs ezzel.

Nagyobb a gond a tabu kultúrával, ami még oda is szexualitást lát, ahol nincs..

Az utolsó mondatod egy az egyben értelmetlen.

2017. aug. 31. 23:54
 2/19 anonim ***** válasza:
86%
9-15 évesek már nem kisgyerekek. A naturizmus egy életforma, aki ebben nő fel, annak természetes, nincs benne semmi kivetnivaló. Az más kérdés, hogy mennyire sért jogokat naturista strandról fényképeket közzétenni.
2017. aug. 31. 23:59
 3/19 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem egyik esetben sem a gyerek választotta
2017. szept. 1. 06:28
 4/19 anonim ***** válasza:
30%
Nekik nincsenek személyiségi jogaik.sajnos.
2017. szept. 1. 06:30
 5/19 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem itt azzal van baj, hogy képet tesznek fel a netre. Ki tudja, ki nézegeti. Soha, semmilyen idős gyerekről nem szabad pucér képet feltenni a netre! Még babákról sem! Nem hogy nagyobbacska gyerekről. Sajnos rengeteg a beteg elme.

A naturista strand egy "életforma". Szerintem nincs azzal gond, ha a gyerek számára természetes a meztelenség, és lát idegeneket pucéran. Igaz, nem mennénk soha nudista strandra, de inkább magam miatt, mert nem tudom elfogadni (és mutogatni) a testemet. Látod, nekik ilyen gondjuk nincs! És nem photoshoppolt tökéletes testeket látva nőnek fel, tisztában vannak vele, hogy fest egy átlagos ember pucéran. :)

2017. szept. 1. 06:48
 6/19 jafnrétti ***** válasza:
93%
Ezek a gyerekek hozzá vannak szokva, kicsi koruktól látnak más embereket meZtelenül, náluk ez nem tabu, nekik normális, hogy nincs takargatás, ebben ott semmi szexuális tartalom nincs. Úgyhogy én ebben semmi helytelent nem látok, bár én nem tudnék más emberek előtt meztelenkedni, de aki ezt szereti, hát hajrá :)
2017. szept. 1. 09:56
 7/19 anonim ***** válasza:
74%
Csatlakoznék az első válaszolóhoz. Borzasztó a helyesírásod. És ertelmetlen dolgokat írsz. Nyilván kicsit pedofil is vagy. A naturista strandokon nem szabad fotózni, csak a fotón lévő összes résztvevő hozzájárulásával. Ami igen ritka. A gyermekek akik ebben nőnek fel, ezt tekintik természetesnek. Én is ebben nőttem fel. Egyetlen egyszer volt atrocitás egész gyermekkoromban. Apukám meg a szomszéd "bácsik, akkor még" elintézték, úgy hogy nem lettem volna a manus helyébe. Ez a mai napig sem válltozott. Aki egy naturista strandon bárkiről, pláne gyerekekről engedély nélkül fotót, felvételt, videót, bármit készít, az aláírja a hülyére verésére irányuló igénylélőlapot. Úgyhogy ne csodálkozzon, ha a saját kameráját verik szét a fején.
2017. szept. 1. 10:35
 8/19 anonim ***** válasza:
74%

Csak hozzávetőleg, a lényeget érintve ismerem a vonatkozó törvénycikkelyeket Magyarország vonatkozásában, de nézzük a lényeget:

A korrektség, a törvény betartása épp úgy ruhástól is érvényes, mint pucéran. Annyi az eltérés, hogy morálisan és törvényileg vannak helyszínek, ahol csak ruhában lehet megjelenni, pl köztereken, utcán. Bár utcán lehet pisiltetni kisgyermeket, füves területen, kb 7 éves korig, tehát amíg igazoltan nem iskolás.

Máskülönben épp így szabály van a felvétel készítésre, ha pucér valaki, ha nem, ha kiskorú, ha nagykorú.

Például beleegyezése kell az illetőnek. Vagy pl embertömegről lehet fotót készíteni, kellő távolságból, amely esetben nem ismerhető fel egyértelműen senki, vagy ha igen, jellegtelen esemény ,cselekvés zajlik ruhástól. Pucér emberekről meg csak akkor ,ha nem azonosítható be a személyük.

De pl hozzátartozó kiskorúról lehet akár pucér fotót is készíteni, amennyiben semmiféle szexuális vonzata nincs. Abszolút semmi baj avval, ha apuka lekapja kamerával egy szál punciban a kislányát a strandon.

Mindez persze nem egzakt, de erre van a törvénykezés. Elvileg bármibe bele lehet kötni, abba is, hogy nincs rajtad sapka, vagy hogy van rajtad sapka.

Magyarán ennyi erővel tök mindegy, hogy pucérságról beszélünk-e, vagy sem, ha a szankcionálás veszélyeit latolgatjuk.

A naturizmus egészséges, természetes dolog, de itt is érvényes, hogy kiskorúra sem erőltetünk rá semmit. Sok kisgyermek megszokja iskolás korára is a pucérságát a felnőtteknek, és a saját meztelenségét is, ha ilyen közegben nőtt fel. Én is járok naturista közegbe. Teljesen normális.

Azonban tiszteljük a közép igényét, és a törvényt,

tehát az utcára nem megyek ki egy szál kukacban...

Ellenben a csajom kirakhatja a csupasz melleit a kertjében, ha egyszer saját házához (vagy kinek.kinek esetében pl albérletéhez) tartozik. Vagy járhatok pucéran a kertben, ahol lakom - más kérdés, hogy ott mások a körülmények, amiatt OTT NEM szeretek pucér lenni.

Meg van a közösség, ahova járok nudizni, ott az a norma, hogy lehetőség van erre. Ezért ott megengedem magamnak, hogy anyaszült meztelen lehessek, amikor kedvem tartja . mint a többieknek.

Holt természetes a meztelenség, mindenki így jön világra. De a társadalmi normák miatt én pl szégyenlős voltam, egészen a húszas éveimig.

Először fura volt, mit tudom én, kb 8 éves kislány előtt, aki csupasz punival szaladgált előttem, hogy én meg egy szál kukiban sétálok előtte, de aztán megszoktam, hiszen naturista közegben elfogadott, a törvény nem köthet bele, és teljesen természetes dolog. Sok családban egymás előtt fürdenek, akárhány évesek is. Apuka kislánya előtt, stb.

Szexuálisan aberráltak, molesztálók meg bárhol előfordulnak, sajnos számos családban történnek visszaélések, sokszor olyanban, ahol egyébként

nem szokás a nudizmus.

Tehát a gyermekmolesztálás nem függ a

nudizmustól, naturizmustól, bár ilyen helyen se kizárt, sajnos.

Én egyébként szeretek a pucér emberi testben gyönyörködni, akár gyermek, akár felnőtt test. Nem véletlen alkottak festőművészek évszázadokon át kamaszlány ,kamaszfiú, kisgyermek, felnőtt pucér képek ezreit. Esztétika.

Bár a naturizmust egyfajta szabadságérzet, felszabadultság miatt a napozás miatt szeretem elsősorban, és van valamiféle családias hangulata a pucérságnak, ez is jól esik, már ott, ahol elfogadják a nudizást.

Mi egymás előtt is pisilünk, nők, férfiak gyerekek vegyesen, mert nem látjuk jelentőségét a spanyolfalnak. Akit nem zavar a nagydolgozás, azt is lehet egymás előtt.

Lehetőség szerint erdei tisztás a találkozási pont, ilyen helyen a wécézés könnyűszerrel megoldható: gödröket ásunk, dolgunk végeztével száraz levéllel letakarjuk, és természetbarát anyagokkal mosunk kezet, pl hamu, ecet, szódabikarbóna.

Aki esetleg wc-zéshez szégyenlősebb, tiszteletben tartjuk és magára hagyjuk. De ilyen közösségben aki nem fürdik, zuhanyozik koedukáltan, az nyilván nem élvezi a nudizást, tehát feleslegesen van jelen, még ha szívesen beszélgetünk is ilyen egyénnel, bár ilyennel még nem találkoztam. Hiszen pl egy barkács szakkörbe minek menne egy kétbalkezes ember, nemde?

2017. szept. 2. 00:17
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

nincs ebben semmi gáz, aki kiskorától nudista, annak 15 évesen se lesz gond, bár kamaszkorban sokaknál van egy kis zökkenő.

a kép meg olyan dolog, h nálunk üldözik meg tilos, de normálisabb országokban egy az egyben ugyanúgy fotóznak, mint ruhás strandokon, és a kutyát se érdekli. csináltunk mi úgy is csoportképeket olasz nudista strandon, hogy még vagy 6-an beálltak poénból a képbe. szóval nem igazán lehet mondani, hogy zavarja őket. egyelőre nálunk csak olyan álnudizmus van, itt tényleg megölnek, ha észreveszik, hogy fotózol. de talán majd egyszer itt is eljutunk a valódi nudizmus szintjére.

Alapból nincs ezzel baj, csak páran felfújják, rengeteg helyen pl szaunába eleve csak meztelenül lehet bemenni, és természetesen koedukált, de most már strandokon se lepődik meg senki, ha meztelenül fürdenek. és a tizenévesek is vagy a kicsik is. Persze hülyék mindenhol vannak, pedók is, aberráltak is, de hát hol nincs ez így?

A képeket meg pont ezért tartom hülyeségnek, hát aki akar látni, az kimegy egy nudistrandra és lát amennyit akar. nem hiszem h ehhez a neten kell kutakodni, ha egyszer élőben láthatja. most nem?

2017. szept. 3. 17:14
 10/19 anonim válasza:
100%

A természet látványától még senkinek sem volt lett baj.

A természeti népek is így élnek. Ez csak a te elmédben probléma.

2017. szept. 4. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!