Mióta terhes vagyok, ijesztőnek találom a gyerekeket?
Sose hozott lázba más gyereke, de a babákkal, totyogókkal pl semmi bajom, a kisgyerekek viszont megijesztenek, mióta babát várok. Ki lehetek rá élezve, vagy nem tudom, de mást se látok, csak neveletlen gyerekeket, akik hisztiznek, üvöltenek, rendetlenkednek. Most nem a három évesekről beszélek, hanem a nagyobb vagy kisiskolás gyerekekről.
És nem ítélkezem, se fölöttük, se a szülő fölött, mert van azért ezen a téren tapasztalatom, rálátásom, illetve anyukámat meg szoktam kérdezni, én milyen voltam, tesóim, ilyen korban.
Viszont sose csináltunk iyet, nekünk mindig szót kellett fogadni, mostnában viszont nagyon sok gyereket látok, akik tojnak rá, mit beszél az anyjuk, pedig nem is kicsik már, és nem lehet velük bírni.
A terhesség miatt látom így? Belegondolni is rossz, hogy az én gyerekem is ilyen kis vadállat lenne. Hol vannak a normális gyerekek? 34 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!