A kisfiam védelem alatt van. De közbe én terhes lettem, párom nem dolgozik árulni jár és az édesanyám is segít minket. Szerintettek nem lehet ebből baj h megszeretném tartani?
Jezusom...
Gumit huzni sincs eszetek?
anyós helyében kitennélek és én nevelnem a gyereke(ke)t ... szerencsétlenek. pénzetek semmi,eszetek semmi, csak szaporodni
ha van eszed, elmész abortuszra és feltetetsz spritált a párod meg gumit húz és takarodik melózni és költöztök!!!
Ó, hát persze, félreértésből van védelem alatt a gyerek, te meg butaságot csinálsz, meg minden...
Nézzük a tényeket. A párod munkanélküli, te pedig épphogy nagykorú, szülőknél csöveztek, mert a gyerekek után járó pár forint minden bevétel, és anyád ellenzi, hogy gyereket szülj megint. Ezt tökéletesen meg is értem, elvégre az ő nyakára szülöd, miközben saját magad se tudod eltartani.
Mindenképpen baj lesz belőle, ha megtartod, mert ilyen körülmények közé nem lehet gyereket vállalni, szerencsétlen nem ilyen szülőket érdemel, és életed végéig nyomorra ítéled őket is, meg saját magadat is. Arra is mérget vehetsz, hogy ez a jó ember, aki felcsinálgat, nem fog fizetni semmit, és gyorsan lelép valami gyerektelen nőhöz, akinek van annyi pénze, hogy ne kelljen még árulni járnia se.
Te meg, amennyi eszed van, kipottyantasz még vagy négyet, aztán tartod a markodat. Egy darabig el lehet így vergődni, aztán ha már nem tudsz szülni többet, és a legnagyobb után se a családi, akkor vár az utca!
Egyre nagyon figyelj, mert ez fontos: eszetekbe ne jusson dolgozni, és pénzt keresni, mert csak párásztóók dógozzáánák, meg a szegííínyek, ti meg megééétek a pi.csátokbúúú.
Arra senki nem kényszeríthet, hogy elvetesd a babát. Senki!
Viszont ha megtartod, nem biztos, hogy hazaviheted szülés után, ha addig nem rendeződik a helyzetetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!