Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A kisfiam védelem alatt van....

A kisfiam védelem alatt van. De közbe én terhes lettem, párom nem dolgozik árulni jár és az édesanyám is segít minket. Szerintettek nem lehet ebből baj h megszeretném tartani?

Figyelt kérdés

#Gyerek kiemelès #gyerek veszèlyesztetèse
2017. jan. 11. 10:52
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
94%
De. Lehet baj. Nektek esetleg vedekezni kellett volna.
2017. jan. 11. 10:55
 2/59 anonim ***** válasza:
90%
A legnagyobb baj a gyerekeket éri, hogy ilyen szülőkkel veri őket a sors.
2017. jan. 11. 11:00
 3/59 A kérdező kommentje:
Màsfèl èves a kisfiam vèdelem alatt van egy fèlre èrtèsből, nem règ töltöttem a 18at a pàrom 20 èves. Anyosomhoz kellet költözzünk mert az èdesanyàmhàza felújitàs alatt van. Pont elis huzodott a hàz felujitàsa addig amig vèdelemben van a kisfiu most januàrban lesz a tàrgyalàs h meghosszabitjàk vagy eltörlik. De ebben a fèl èvben sajnos csinàltam egy hülysèget de hàlistennek eltöröltèk. De megint terhes lettem 10 hetes vagyok ès megszeretnèm tartani a gyereket. De sajnos a pàromnak nincs bejelentett munkahelye, àrulni jàr ès az èdesanyàm is segit minket de ahogy beköltözünk a hàzunkba elàl dolgozni. Az èdesanyàm elenzi a gyereket ès ő jóba is van a gyàmügyesekkel. Nem tudom h mit fognak szolni h terhes vagyok ès megszeretnèm tartani a gyereket. Szerintetek lehet ebböl baj, elvehetik a kisfiamat?
2017. jan. 11. 11:02
 4/59 anonim ***** válasza:
95%

Jezusom...

Gumit huzni sincs eszetek?

2017. jan. 11. 11:08
 5/59 anonim ***** válasza:
99%
Mondjuk nem mindegy, hogy mi az oka a védelemnek,.és hogy a lakhatás megoldott lesz-e.
2017. jan. 11. 11:11
 6/59 anonim ***** válasza:
95%
Jo koran kezdted te is! Es akkor meg fokozod a hulyeseget!
2017. jan. 11. 11:19
 7/59 anonim ***** válasza:
95%

anyós helyében kitennélek és én nevelnem a gyereke(ke)t ... szerencsétlenek. pénzetek semmi,eszetek semmi, csak szaporodni

ha van eszed, elmész abortuszra és feltetetsz spritált a párod meg gumit húz és takarodik melózni és költöztök!!!

2017. jan. 11. 11:29
 8/59 anonim ***** válasza:
72%
Egyetertek az elottem szólòkkal.. bezzeg, akinek van mire es nagyon szeretne , annak egy babája sem lehet
2017. jan. 11. 11:31
 9/59 anonim ***** válasza:
95%

Ó, hát persze, félreértésből van védelem alatt a gyerek, te meg butaságot csinálsz, meg minden...

Nézzük a tényeket. A párod munkanélküli, te pedig épphogy nagykorú, szülőknél csöveztek, mert a gyerekek után járó pár forint minden bevétel, és anyád ellenzi, hogy gyereket szülj megint. Ezt tökéletesen meg is értem, elvégre az ő nyakára szülöd, miközben saját magad se tudod eltartani.

Mindenképpen baj lesz belőle, ha megtartod, mert ilyen körülmények közé nem lehet gyereket vállalni, szerencsétlen nem ilyen szülőket érdemel, és életed végéig nyomorra ítéled őket is, meg saját magadat is. Arra is mérget vehetsz, hogy ez a jó ember, aki felcsinálgat, nem fog fizetni semmit, és gyorsan lelép valami gyerektelen nőhöz, akinek van annyi pénze, hogy ne kelljen még árulni járnia se.

Te meg, amennyi eszed van, kipottyantasz még vagy négyet, aztán tartod a markodat. Egy darabig el lehet így vergődni, aztán ha már nem tudsz szülni többet, és a legnagyobb után se a családi, akkor vár az utca!

Egyre nagyon figyelj, mert ez fontos: eszetekbe ne jusson dolgozni, és pénzt keresni, mert csak párásztóók dógozzáánák, meg a szegííínyek, ti meg megééétek a pi.csátokbúúú.

2017. jan. 11. 11:40
 10/59 anonim ***** válasza:
90%

Arra senki nem kényszeríthet, hogy elvetesd a babát. Senki!

Viszont ha megtartod, nem biztos, hogy hazaviheted szülés után, ha addig nem rendeződik a helyzetetek.

2017. jan. 11. 11:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!