A kisfiam védelem alatt van. De közbe én terhes lettem, párom nem dolgozik árulni jár és az édesanyám is segít minket. Szerintettek nem lehet ebből baj h megszeretném tartani?
Értelmesen, helyesen írni nem tud, nem lesz ennek főiskolája. Ne röhögtessetek.
De megnyugodhattok. Meg fogja tartani a gyereket. Aztán ezt a gyereket is elveszik tőle, mert képtelen megfelelő hátteret biztosítani. Remek. Itt egy új lehetőség az adófizetőknek, hogy eltarthassuk valami koszos c*_ánylány kölykét. *taps.taps*
"Ha eddig minden rendben volt, ezután is rendben lesz, a védelembe vétel is lekerül rólatok."
eddig minden rendben volt szerinted, ha védelembe vettek véve??? nekem nem kell megmagyarázd a fogalmakat, de neked ezek szerint löveted nincs, hogy mi miért van. Egy védelembe vett családdal kismillióször több gond van, mintha csak alapellátásban gondoznák őket, nem csinálunk magunknak feleslegesen plusz munkát, csak azt vesszük védelembe, akit KELL. Látatlanba megmondom, hogy őket KELL.
Aki nem tudja h mi az h vèdelembe helyezès az ne is irjon ide mert ti hangyàból elefàntott csinàltok. A gyengèbbek kedvèrt a vèdelmbe helyezès nem az h elveszik a gyereket. A gyermek jólètiből minden honapban kijàr egy hölgy a lakàsra h minden rendben van e. De hozzànk afèl èv alatt 3x volt kint. Mègegyszer leirom aki nem èrtenè FÈLRE ÈRTÈS VOLT. Ha akarjàtok tudni ma be is mentem hozzà h megkèrdezem mi a teendő ès azt mondta h ez mind rajtunk àl ha megtartom annyi a teendő h az apuka àljon el dolgozni. Jővőhèten az apuka is dolgozik. Ugy hogy semmi problèma megnyugodhatok vannak mèg rendes emberek akik nem csak azt nèzik h cigàny vagy nem cigàny ,van iskolàja vagy nincs iskolàja
ès mivan akkor ha 18 èvesen 2 gyerekem lesz?! Legalàbb làtni fogom a gyerekemet felnöni ès mèg fiatal leszek. Nem ugy aki 30 èvesen szül ès mire 20 èves a gyereke addigra meghal... sok èrtelme van a szülèsnek igy. Nagyon sokan olyan lànynak hisztek akik a mai vilàg szülnek ès a gyereküket az anyjàra hagyjàk mert nekik bulizni kell meniük vagy a baràtokal el, èn pont h nem ilyen vagyok. Lehet h hamar elkeztem az èletemet de nem baj mert ha a gyerekeim nagyon lesznek èn is mèg fiatal leszek ès ugyanugy èlhetem az èletemet a csalàdommal. Inkàb legyen 2 gyerekem, egy szèp csalàdom mint hogy egy olyan làny legyek aki minden hèten a discoban van ès azt se tudja h kikkel fekszik össze minden hèten. Inàbb az ilyet szidjàtok.
Ha csak meg nem halsz te is fiatalon, a sok szules, nelkulozes stb. miatt.
A mosonok koran halnak:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!