A kisfiam védelem alatt van. De közbe én terhes lettem, párom nem dolgozik árulni jár és az édesanyám is segít minket. Szerintettek nem lehet ebből baj h megszeretném tartani?
GYED??? Honnan lenne rá jogosultsága?
Fōiskola? Azt se vette észre, hogy a gyereke éhezik.
Ne áltassátok!
Főiskola??
Szakmunkása sincs, nehogy fősulira menni....
A minap találkoztam egy ilyen lánnyal a védőnőnél, mint te.
Elkezdett kiabálni a védőnővel, amikor az értetlenkedett a kisasszonnyal, hogy hogy lehet, hogy nem tudja mikor menstruált utoljára. A lány anyja meg végignézte a műsort amit a 16 éves terhes lánya levágott, aki menses naptárról nem hallott még, de egy nyamvadt x-et sem tud rakni a konyhai naptárba. Ilyen szül gyereket. Gondolom eltelt vagy 3 hónap mire feltűnt neki, hogy rég vérzett.
Ha négyszer elmész védőnői gondozásra, akkor a születés után kapsz majdnem 70 000 Ft-ot, abból meg tudsz venni mindent a picinek, ami kell.
De összeszedjük neked együtt a hiányzó cuccokat még a pici születése előtt.
A hurrogókkal meg ne törődj, ők nem tudják, hogy az élet mindennél fontosabb.
Gucci táskaaaa?? Ugyan már, rontja a légkört a Ferrarimban, ami nekem nincs is!
"Ki öli meg a saját vérét? Még egy kiskutyát sincs az embernek szíve megölni, nemhogy a saját kisbabáját! "
Csak megenni a bocit, pipit , cocikát...? Eeez "igen"...
:(
"Ha négyszer elmész védőnői gondozásra, akkor a születés után kapsz majdnem 70 000 Ft-ot, abból meg tudsz venni mindent a picinek, ami kell. "
4 pecsét az orvostól kell!
Amúgy tudod mit lehet venni 70ezerből??? Amit amúgy szülés után x héttel utalnak.
70eből mindent?
abból lesz majd 2 hét múlva fűtésre? hogy ne fagyjon meg!
nem értem az ilyeneknek miért nincs ingyen fog.gátlás
Kedves "az életnél minden fontosabb" okoskodó. Nem. A szenvedő élet megteremtése nem fontos. Egy ártatlan gyereket biztos nyomorba és ilyen szinten felelőtlen, életét veszélyeztető szülők mellé megszületni az egyik legnagyobb bűn. Persze, gyarapítsuk csak a szerencsétlen, nyomorgó gyerekek, majd felnőttek táborát, akiken aztán nagyokat sajnálkozhatunk a meleg szobánkból a laptopunk mögül.
De ha ennyi mindened van kedves hozzászóló: 2 éve maradtam egyedül a kisfiammal, 3 munkahelyen dolgozom, hogy megéljünk, a doktorimról, amit kijártam, csak a disszertációmat kellene megírom, valószínűleg egy életre lemondhatok. Sokmindent nélkülözünk így is. Van 110-es méretű overálod? Kajajegyed? 29-es szandálod? Pólóid 4 éves gyerekre? Esetleg egy bkv bérletre befizetsz? Nekünk éppen erre lenne szükségünk. Ja hogy én úgyis megoldom, akár úgyis, hogy hétvégén is dolgozom? Igaz. Adjuk inkább azoknak, akik b.nak dolgozni, de halomra szülik a gyerekeiket, nehogy aztán nekik a kisujjukat is meg kelljen mozdítani. Még egy gyereket elvesz a gyámügy? Mindegy. Csinálunk újat. Van még ott ahonnan ez jött.
Először is a gyűlöletkeltők, sértegetők szégyelljék magukat!! Ennyi rosszindulatú, elitélő fröcsögést rég nem hallottam.
Kedves 18 éves lány! Remélhetőleg hamarosan tisztázni tudod a jogi helyzetet és megnyugodhatsz a másfél éves kisfiad felől (amúgy nekem is fogyott a kisfiam pár hónapos korában, pedig csomó tejem volt, és a családban volt, aki úgy ráparázott, hogy majdnem feljelentett éheztetésért, miközben én egész nap a kisfiamat szoptattam!!) A picikét én mindenképp megtartanám a helyedben, hiszen ő a ti kicsikétek, nyilván nem akarjátok megölni. Nagyon bátor vagy, hogy meg akarod tartani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!