A kisfiam védelem alatt van. De közbe én terhes lettem, párom nem dolgozik árulni jár és az édesanyám is segít minket. Szerintettek nem lehet ebből baj h megszeretném tartani?
Nagyon birom hogy minden ilyennek csak véletlenül vagy félreértésből van védelembe véve a gyereke...
Ostoba vagy nagyon. Valószìnüleg nagy baj lesz belőle,mert ìgy 100% hogy marad a fiad "védelemben" hiszen az újabb terhességgel az ő életkörülményeit is masszìvan veszélyezteted. Ha pedig nem oldódik meg a pàrod munkanélkülisége meg a rendes lakhatàsotok, te pedig hülyeségeket csinálsz, akkor haza sem viheted a gyereket a kórhàzból.
Anyàd helyébe magamhoz venném a gyereket, te meg mehetnêl amerre làtsz.
Elképesztő hogy a làbadat széttenni van eszed, de a megfelelő környezetet megteremteni a gyerekeknek ahhoz màr nincs...
Na ilyenkor bànom hogy adót fizetek,amit az ilyenek segìtésére költenek...
a 1,5 éves nem félreértés miatt van védelem alatt, hanem mert kiskorúként szülted. Ez a gyakorlat. Párod nem dolgozik, anyukád segít, ami gondolom azt takarja, hogy nála éltek, kb az ő rokkantnyugdíjából.
Gyejós vagyok, ezek a dolgok nem elegek ahhoz, hogy ne vihesd haza, de halovány sejtelmem azért van, hogy milyen állapotok lehetnek...
Bocs utolsó nem kötekedni akarok,de ez nem mindenhol gyakorlat.
Ahol pl csak becsúszott a baba de a nagyszülő vàllalja a gyámsàgot és ezt lesz!mìtva minden oké( környezet anyagiak stb). Ott nem veszik védelembe a gyereket. Vagy csak felénk nem volt gyakorlat.
Itt biztos màs gond is volt,mint anyuka kiskorúsàga. Hiszen az alapból félreértés sem lehet,amire a kérdező hivatkozik okként. Apuka is a 18 környêkén lehetett szüléskor és valószìnű,ahogy ìrod is kb anyuka rokkantnyugdìjasként lehet a gyàm. Ìgy meg érthető.
Ócsárolni kislány, nem pedig ocsmárolni vagy mit írtál 2x is :D a többit nem javítom, mert úgysem értenéd. Az írásodból és a fogalmazásodból látszik, hogy honnan való vagy. Mondjuk ezt már a történetedből is mindenki kikövetkeztette. Egy feltételezés - félreértés miatt pedig senkitől nem veszik el a gyerekét.
Hülyék a másik oldalon kislány, ahol te is vagy.
Kár ideírni bármit, úgyis potyogtatni fogja éveken át a kölköket amíg csak bírja a teste. Másra úgyse telik tőle. Csak a gyerekeket sajnálom.
Bocs, de durvan fogyhatott ha korhazba kerult, es valoszinu nincs is meg mindene. Ekkora felreertesek nem tortennek, egy picivel...
Ha van mit enni, normalis korulmények akkor nem veszik el a gyereket,
Baj éehet ha megtartod, neki a legnagyobb. Fiatalok vagytok, miert nem dolgoztok kicsit es vallaltok ugy babat?
Az én fiam is fogyott a tej hiánya miatt, de elég egyértelmű volt, hogy azért sír állandóan, mert baj van, így hamar kapott tápszert.
Nem vagyok híve az abortusznak és neked sem fogom azt mondani, hogy öld meg a saját gyereked, de keserű a gondolat, hogy ugyanilyen hazug és hanyag ember lesz belőle, amilyen te vagy a rokonaid vagytok.
Bele sem merek gondolni, hogy a fiad meddig szenvedett azért, mert éhezett és te magasról tettél rá! Hol voltál addig? Mentél szülés után azonnal csavarogni, bulizni?
Anya vagy, viselkedj is úgy! Az interneten találsz bőven anyagot a gyereknevelésről, nem muszáj a béka segge alatti szinten maradni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!