Babat varok, de miota terhes vagyok egyaltalan nem erdekelnek a rokonok gyerekei. Massal is volt igy?
Ezt a rád ugrást nem egészen értem, a földön fekszel , vagy, hogy ugrana rád különben ? Attól, hogy állsz, vagy ülsz még nem fog rád ugrani. Azért nem kell túlzásokba esni.
Egyébként a kérdésedre válaszolva nekem miota gyerekem van, más kölkét nem igazán viselem el.
Biztosan sokan megköveznek majd, de én is hasonlóan érzek, csak én mióta megszületett a mi gyermekünk, azóta, a terhesség ideje alatt még nem éreztem ilyet.
Ez először úgy jelent meg, hogy sógorom kislánya egy 5 éves, elkényeztetett, szófogadatlan gyerek, teljesen a mi gyermekünk ellentettje, és amikor látom, hogy hogy viselkedik és mégse szólnak rá... Meg amikor vinnyog, ordibál, beleröhög az ember képébe,mégis ő a cuki, amihez jó pofát kell vágni... Hááát na... kicsit feszült leszek... Mert persze, tudom hogy erről a gyerek nem tehet, a szülőnek kellett volna megnevelni, mégis ellenszenv alakult ki bennem a gyerek irányába (tudom, hogy nem helyes, úgy gondolom jól is leplezem, velük nem éreztetem), de amióta látom, hogy egy gyermek lehet olyan tündér, mint a fiam (nem elfogultság), azóta a (elnézést) "hülyegyerekeket" alig bírom elviselni.
Ez van, de ezt mondom, nem éreztetem, te se tett kérdező, járj továbbra is össze a rokonokkal, mert fordított esetben biztos pokolian fájna neked is, ha a te gyerkedre magasról tennének, csak azért, mert új baba került a képbe...
Szerintem furcsa. Engem terhesen jobban érdekeltek a gyerekek, mint korábban.
Mit szolnál hozzá, ha őket meg a születendő gyermeked nem érdekelné? Végülis sokáig csak enni, aludni és bőgni fog. Nem kell mindent a hormonokra fogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!