Szülők, akik NEM tartják helyesnek az otthoni
meztelenséget, mi az okot rá?
Figyelt kérdés
Tehát olyan emberek válaszát várom, akik NEM jelennek meg sosem meztelenül (pl. átöltözés, tisztálkodás, napozás) az ellenkező nemű családtagjaik előtt.
Távolról sem győzködni szeretnék senkit, nem pontozok le, nem lesz szúrkálódó megjegyzés, én csak az okra vagyok kíváncsi!
Megpróbáltam párat összeszedni, ha inkább leírnád szövegesen, akkor hajrá!
Én komolyan nem értem, hogy a nudisták/naturisták miért hirdetik magukat sokkal elfogadóbbnak másoknál, amikor pont ők azok, akik egyből prűdnek, valláskárosultnak nevezik azt, aki nem akar a családtagjai között meztelenkedni.
Az összes kipróbálnád e a nudista strandot kérdésnél le van pontozva az, aki azt írja hogy nem. Jön a válasz hogy "hát de ennek nincs köze a szexualitáshoz"
Ja, tudom hogy nincs. Mégsem akarom kipróbálni. Miért nem érted meg?
2021. jún. 16. 21:13
12/21 anonim válasza:
Nyitott gondolkodasunak tartom magam, a koliban gyakran zuhanyoztunk egyutt baratnokkel, leven 4 kabin volt es a folyoson allt a sor minden este. Szoval nem vagyok az a takargatos tipus, de nem tudom elkepzelni hogy pucer seggel setalgassak a szuleim elott :D
2021. jún. 16. 21:24
13/21 anonim válasza:
Én simán kiszaladok a fürdőből meztelenül vagy átöltözöm a gyerekek előtt (6 és 3 éves fiú, lány).
A férjem nem szeret és ő nagyon ritkán szokott. Neki a szülei sokat meztelenkedtek otthon még akkor is, amikor tini volt és jelezte, hogy zavarja.
A gyerekeinknek is a bugyi minimum kötelező itthon. Tehát nem főzünk vagy tévézünk meztelenül.
Úgy gondolom, hogy nem kell szégyellnie a testét, uszodában stb. is látjuk egymást meztelenül.
De ne csapjon át magamutogatásba se.
2021. jún. 16. 22:19
14/21 anonim válasza:
#13 vagyok. Viszont anyám előtt max. fehérnemű amire levetkőzöm, mert ehhez lettem szoktatva. A bátyám előtt még az sem, pedig bikiniben vagyok a strandon is.😂 Furcsa, hogy milyen gátlások alakulnak ki az emberekben.
2021. jún. 16. 22:22
15/21 anonim válasza:
Kicsit fordítok a dolgon...
Nekem semmi bajom vele, de màsokat zavar, így ezt tiszteletben tartom.
2021. jún. 16. 22:29
16/21 A kérdező kommentje:
Semmiféle nudizmusról/naturizmusról nem volt szó. Egyébként nagyon érdekes volt olvasni, hogy egyesekből milyen erős érzelmeket vált ki a téma.
2021. jún. 17. 22:46
17/21 anonim válasza:
Az én családomban az volt a szokás, hogy 10-12 éves kor fölött már nem mutatkozunk az ellenkező nemű családtagok előtt meztelenül. Indoklás nem nagyon volt hozzá, legfeljebb annyi, hogy "így illik". Nem tartom kifejezetten helytelennek a családon belüli meztelenséget, szóval nem tudom, hogy egyáltalán a kérdés célcsoportjába tartozom-e, de valószínűleg a bevállt szokást követve mi is így fogjuk csinálni a saját gyerekeinkkel. Ettől még nem gondolom, hogy másképpen biztos rossz lenne, csak annyit, hogy így biztosan jó lesz.
2021. jún. 18. 15:52
18/21 anonim válasza:
Az én testem-felfogás NEM egocentrikus marhaság, hanem az igazság. Miért kéne bárkinek mutogatni a páromon kívül?
2021. jún. 22. 13:44
19/21 anonim válasza:
Nálunk se szokás ezért is volt belőle egészségügyi problémám.
2021. jún. 22. 18:41
20/21 anonim válasza:
nekem a családomban a testhatárok kissé problémásak, pl. anyám gyakran van hogy elkezd nagyon alpárian beszólogatni az én vagy a nővérem öltözködésére (de vmi hihetetlen részletességgel elkezdi ecsetelni h h feszül vkin a ruha stb nagyon borzalmas), illetve van hogy random vmelyik családtag hozzánk ér pl. a vállunkhoz v a lábunkhoz és ez rettentően zavaró tud lenni, és én ilyen módon is szeretnék magánszférát kialakítani. nem szégyellem a testemet, meg szerintem nekem egészséges és esztétikus testem van, és van annyi önbecsülésem hogy ezt az én tulajdonomnak gondolom, ezért limitálom, hogy ki láthatja, kivel osztom meg. ha nekem lesz egyszer gyerekem, biztos hogy meg fogom neki tanítani, hogy szükség van magánszférára
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!