Aki már szült korábban: szülés (vajúdás) közben tényleg van egy pont, amikor minden gátlás megszűnik, és nem zavar a meztelenség, a kitárulkozottság?
Nehéz gátlással szülni, nőgyógyásznál mindig próbáltam tudatosan levetkőzni a gátlásaimat, és olyan orvost választani akinek a szemében láttam hogy orvosként néz rám.
Máshogy nem lehet. Annyit jártam előtte már a dokimhoz, hogy gyakorlatilag nem izgatott mit lát mit nem.
Levetkoztem a tudatot hogy esetleg baleset is lehet, úgy voltam vele nem én lennék az első. Azért örülök hogy nem volt baleset.
Én nem voltam teljesen meztelenül. Egy sportmelltarto volt rajtam. Eleinte könnyű haloingben terveztem, de nagyon meleg volt így levettem.
Mikor varrtak bejott a fogadott dokimhoz az ügyeletes orvos úgyhogy ő is látott mindent. Egyébként szemérmes vagyok de muszáj volt levetkőzni ezt, hogy ne érezzem rosszul magam. Úgy voltam vele látott már cifrabbat is...
Vajúdás alatt van olyan hogy mindent es mindenkit kizárunk es magunkba fordulva vajudunk a fajdalmunkban. De kitarulkozni már előtte is ki kell
Igen
Amikor egyik pillanatról a másikra 12 ember lett benn az életünkért küzdve, akkor valahogy nem érdekelt, hogy mit látnak...
Tényleg.
Csak az érdekelt, hogy legyen már vége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!