Szules, vagy inkabb vajudas alatt, mi volt neked a legjobb fajdalomcsillapitas?
Figyelt kérdés
Aromaterapia, tea, homeo, masszazs, furdo stb
Ilyenekre gondolok, ha van olyan, ami egyaltalan segit! :D
2019. máj. 20. 17:44
1/9 anonim válasza:
Olyan gyors volt, hogy idő sem volt ilyenre gondolni. 1,5óra alatt megszületett a negyedik fiam. Azt hittem ott pusztulok meg, ennél az utolsónál. Az előző 3is gyors volt, de nem ennyire. Az viselhető fájdalommal járt,nem gondolkodtam fájdalomcsillapításon,hisz a fájdalommal együtt dolgozunk.
3/9 anonim válasza:
A koncentrálás
A fájdalommal tudtam befele figyelni..
4/9 anonim válasza:
Igyekeztem meglovagolni a hullámokat, vártam őket, mert tudtam, hogy közelebb hoznak a kislányaimhoz. Nem mondom, hoy nem fájt, de szerettem vajúdni.
5/9 anonim válasza:
Semmi ilyesmi nem volt. Az segített kicsit, h amikor nagyon nehéz volt, a szülésznő mondta, hogy hogyan lélegezzek,és nem is maga a légzés segített, hanem az, hogy volt valaminfeladatom, amire koncentrálnom kell.
6/9 A kérdező kommentje:
Nekem az elso nagyon hosszu vajudasra sikerult (majdnem kerek egy napra) szoval, most masodszorra megprobalnek jobban felkeszulni. :)
2019. máj. 20. 20:51
7/9 anonim válasza:
Keresztcsontmasszazs eloszor a szulesznotol, aztan megmutatta a ferjemnek is, azt hiszem lapatolo fogasnak is nevezik. Illetve en orakig vajudtam kadban. Ajanlom Noll Andrea Vajudastamogatas mindenkinek c. konyvet, abban sok alternativ fajdalomcsillapitasi technika le van irva.
8/9 anonim válasza:
Gyors szülés volt, de a derék masszázs a ferjemtol nagyon jól esett. Meg hogy legyezgetett (meleg volt nagyon) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!