9 évesnek megjött a menstruációja! Fájdalomra mit adjak?? Holnap emiatt itthon maradhat?
9 éves lányomnak ma este megjött! Görcsöl a hasa. Algopyrin van itthon. Éjszakára kapott betétet. Holnap itthon fogjam? Rosszul van és még nem igen van otthon a betétcserék világában.
Na meg normális ez ilyen korán??!!!
Köszi, a mensi bugyinak utána fogok nézni, bár félő, hogy nem találok rá valót. Még én is szívesen kipróbálnám, bár szkeptikus vagyok ezzel kapcs. inkább csak éjszakára, mert én jobban szeretem a tampont v. kelyhet. De a 9 évesemnél az még nem jöhet szóba.
Éjszaka magamnak és most neki is úgy oldottuk meg, hogy hosszú betét+ szoros bugyi és egy szoros cicanaci.
Beszélgettünk erről ma, el is mondtam neki mindent szépen, meg már régebben is tudott valamicskét a menstruációról, mert kérdezgetett mikor az én dolgaimat látta.
Az osztálytársnaknak meg nem kell az orára kötni, ezt neki is megmondtam :) Egyébként a teste is kislányos, kis vékony, nyulánk lány, cicije sincs még, ezért lepett meg ez marhára. Most már azért megkönnyebbültem.
Na alszok és köszi az új válaszokat is!
Ez teljesen normális szerintem. Nekem is 10 évesen jött meg.
Ha erősebb lenne a vérzés, akkor az éjszakai betét alá tegyél még neki egy tisztaságot is, hogy ne azon át.
Forróvizes Palack, palástfu és cickafark tea nekem nagyon sokat segítenek.
Algoflex M-et szedhet? Sajnos nem tudom, ez tényleg nagyon korai, se kizárt, hogy ne letezzen gyerek által szedheto fájdalomcsillapító. Majd beszélj a gyerekorvossal.
Nálunk is volt egy lány anno az osztályban akinek 9 éves már megjött.
Én 13 voltam nekem is gorcsolos, hanyos, hasmeneses volt minden alkalom, ahogy egy előző válaszadó is írta. A szülés után is azonnal megjött de elmúlt a sok kellemetlenseg, de nekem sajnos csak egy évre. Aztán újra a görcsoldó hanyos hasmeneses napok. Most újra babát várok, hátha ezután vegleg jobb lesz.
Nekünk melegítős zselénk van, az nem jött be annyira. :/
Majd rákérdezek erre. Eddig mindig fél algopyrint kapott, nem fájdalomra, hanem lázcsillapításra.
Nekem sose voltak nagy fájdalmaim szülés előtt, de azért megéreztem. Mióta szültem pedig nincsenek. Viszont a PMS-em erősebb lett...fene tudja.
Boldog babavárást utolsó!
30-as, a menzeszben SEMMI szépség nincs!
Vér, büdös, átázol, fáj, elájulsz, hánysz... Természetes, de a legnagyobb kib... a nőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!