Mit tegyek ha este van és nincs itthon semmiféle betét/tampon?
Sziasztok!
Nagyon gyors segítségre lenne szügségem!
Az a helyzet hogy megjött és nincs itthon semmiféle női cucc.
Kérlek ne írjátok,hogy tanuljak ebből az esetből meg,hogy mindig előre kell venni mert már megjegyeztem.
Az a helyzet,hogy ez a második menstruációm így szt sem tudtam kiszámolni mikor jön meg,mikorra várjam és mivel ez a második még eggyáltalán nem állt be.
Apukámmal vagyok itthon. Anyukám és az eggyik nővérem éppen hazafelé tartanak és anyukám vezet szóval őket nem tudom felhívni. Másik nővérem dolgozik (éjjeles) így őt nem tudom megkérni,hogy hozzon nekem betétet (mivel tampont még nem használhatok)
Szomszédoktól sajnos nincs lehetőségem kérni. Boltba szurok sötétben nem mehetek egyedül (bár nappal sem) és apuval csak nem mehetek + nem igazán hiszem,hogy bármi nyitva lenne.
Elnézést kérek a helyesírási hibákért de nagyon sietek!
Az értelmes válaszokat előre is nagyon nagyon szépen köszönöm!!!
Köszi a válaszokat!
Most egybefoglalok mindent!
Nos, vatta van itthon de félek,hogy elcsúszik
Most WC papír van a bugyimban de félek,hogy nem sokáig fogja bírni.
Anyukámnak már nincs menzesze,a két nővérem meg már húszon felül van úgyhogy ők már maguknak tárolják.
De ha beleteszek vattát vagy régi ruhadarabot az meddig bírja???
Köszi! Már megörültem de kiderült,hogy csak vattakorong van itthon :(
Közben beszéltem anyukámmal és a nővéremmel,ők hoznak nekem betétet Kb. egy óra és itthon vannak.
Szerintetek hogyan tudnám átvészelni azt az egy órát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!