Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek ha este van és...

Mit tegyek ha este van és nincs itthon semmiféle betét/tampon?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon gyors segítségre lenne szügségem!

Az a helyzet hogy megjött és nincs itthon semmiféle női cucc.

Kérlek ne írjátok,hogy tanuljak ebből az esetből meg,hogy mindig előre kell venni mert már megjegyeztem.

Az a helyzet,hogy ez a második menstruációm így szt sem tudtam kiszámolni mikor jön meg,mikorra várjam és mivel ez a második még eggyáltalán nem állt be.

Apukámmal vagyok itthon. Anyukám és az eggyik nővérem éppen hazafelé tartanak és anyukám vezet szóval őket nem tudom felhívni. Másik nővérem dolgozik (éjjeles) így őt nem tudom megkérni,hogy hozzon nekem betétet (mivel tampont még nem használhatok)

Szomszédoktól sajnos nincs lehetőségem kérni. Boltba szurok sötétben nem mehetek egyedül (bár nappal sem) és apuval csak nem mehetek + nem igazán hiszem,hogy bármi nyitva lenne.

Elnézést kérek a helyesírási hibákért de nagyon sietek!

Az értelmes válaszokat előre is nagyon nagyon szépen köszönöm!!!

#menstruáció #vérzés #érős vérzés
2019. aug. 25. 22:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha van akkor tegyél vattát a bugyidba, vagy wc papirt. Vagy ha van egy régi félpár zoknid vagy bármilyen ruha anyag ami már nem kell akkor azt rakd a bugyidba. De a vatta a legjobb
2019. aug. 25. 22:11
 2/16 anonim válasza:
86%
Hàt szólj apàdnak és majd vesz valahol, àruhàzak ilyesmi nyitva vannak. Ha van kocsi mégjobb. Nem muszàj vele menned, mindegy milyen betétet vesz szerintem. Csak vegyen.
2019. aug. 25. 22:12
 3/16 anonim ***** válasza:
79%
Sántít. Egész család viszi magával a teljes tisztasági csomagját. Nyisd ki azt a szekrényt amiben anyád tárolja.
2019. aug. 25. 22:14
 4/16 anonim ***** válasza:
88%
1. és 2. jót írt, első körben ne szégyelld magad, kérd meg apát, vagy azt a nővéredet, aki anyukád mellett ül az autóban, és nem vezet, hogy álljanak meg egy benzinkútnál és hozzanak neked betétet. A második, hogy nézz körül otthon: legjobb a sima vatta. Ha nincs, akkor konyhai papírtörlő, hajtsd több rétegbe! WC papír, papírzsepi.
2019. aug. 25. 22:16
 5/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Most egybefoglalok mindent!

Nos, vatta van itthon de félek,hogy elcsúszik

Most WC papír van a bugyimban de félek,hogy nem sokáig fogja bírni.

Anyukámnak már nincs menzesze,a két nővérem meg már húszon felül van úgyhogy ők már maguknak tárolják.

De ha beleteszek vattát vagy régi ruhadarabot az meddig bírja???

2019. aug. 25. 22:21
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Jó, hogy van vatta! A vattát tépd le olyan hosszú csíkra, mint a betét, és két réteget tegyél egymásra! Ha van otthon nedves wc-papír, akkor egyet-kettőt vegyél elő, hagyd megszáradni, majd tedd a vatta tetejére, akkor nem ragad bele a szőrbe, majdnem olyan, mintha betéted lenne. Kicsit gyakrabban kell cserélni. Onnan tudom, hogy elég öreg vagyok sajnos, még a rendszerváltás előtt kezdtem menstruálni, amikor még nem voltak betétek, csak vatta. A kistesóm pelenkavédőkendőjét tettem rá a vattákra, hogy ne ragadjon bele. Bocs, amiért ilyen undi részleteket hozok fel, csak segíteni szeretnék.
2019. aug. 25. 22:26
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Ja, kérdésedre válaszolva a vatta két rétegben kb. fele annyit bír, mint a betét, tehát betét kb. 3-4 óra, akkor vatta két rétegben 1,5-2 óra, aztán csere.
2019. aug. 25. 22:28
 8/16 A kérdező kommentje:

Köszi! Már megörültem de kiderült,hogy csak vattakorong van itthon :(

Közben beszéltem anyukámmal és a nővéremmel,ők hoznak nekem betétet Kb. egy óra és itthon vannak.

Szerintetek hogyan tudnám átvészelni azt az egy órát?

2019. aug. 25. 22:34
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Vattakorongok, két rétegben, rá egy szelet wc-papír.
2019. aug. 25. 22:41
 10/16 anonim ***** válasza:
77%
Melyik része nem ment át amit eddig írtak?
2019. aug. 25. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!