Mit tegyek ha este van és nincs itthon semmiféle betét/tampon?
Sziasztok!
Nagyon gyors segítségre lenne szügségem!
Az a helyzet hogy megjött és nincs itthon semmiféle női cucc.
Kérlek ne írjátok,hogy tanuljak ebből az esetből meg,hogy mindig előre kell venni mert már megjegyeztem.
Az a helyzet,hogy ez a második menstruációm így szt sem tudtam kiszámolni mikor jön meg,mikorra várjam és mivel ez a második még eggyáltalán nem állt be.
Apukámmal vagyok itthon. Anyukám és az eggyik nővérem éppen hazafelé tartanak és anyukám vezet szóval őket nem tudom felhívni. Másik nővérem dolgozik (éjjeles) így őt nem tudom megkérni,hogy hozzon nekem betétet (mivel tampont még nem használhatok)
Szomszédoktól sajnos nincs lehetőségem kérni. Boltba szurok sötétben nem mehetek egyedül (bár nappal sem) és apuval csak nem mehetek + nem igazán hiszem,hogy bármi nyitva lenne.
Elnézést kérek a helyesírási hibákért de nagyon sietek!
Az értelmes válaszokat előre is nagyon nagyon szépen köszönöm!!!
Utólsó: Már ne is haragudj de ha esetleg nem tudtad volna létezik vatta korong és sima vatta is
A többieknek köszönöm szépen!
Az lenne még a kérdésem, hogy ha megcsinálom ezt a vatta korongos módszert akkor azzal tudok feküdni?
Na,végül megoldódott a dolog.
Bár az éjszakám borzalmas volt mert mindig attól rettegtem,hogy átázok és reggelre véres lesz a lepedőm,ami sajnos meg is történt.
De mindenkinek nagyon nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)
Ha bárki, aki hasonló helyzetbe kerül, olvassa ezt a kérdést:
A férfiak attól még, hogy nem menstruálnak, nem idióták. Tudják, mi az a menstruáció, tudják, hogy minden nő menstruál, még a saját lányuk is, tudják, hogy néz ki egy betét, és meg tudják venni szükség esetén a boltban. A menstruáció NEM CIKI, és nem ciki férfiaknak beszélni róla sem. Nem tudom, hol tanítják azt, hogy egy először-másodszor menstruáló kislány csak az anyukájához vagy más női családtaghoz fordulhat ilyen helyzetben, de ez nem így van. A férfi vagy fiú családtagokhoz is lehet fordulni, ők is tudják, hogy ez egy teljesen normális helyzet és ők is segíteni fognak. Üdvözlettel: egy két kislányos apuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!