Szerintetek lehetséges, hogy 3 hete késik a menstruációja, az orvos azt mondta, kisbabánk lesz, de az itthon elvégzett terhestesztek nem mutatják ki a babánkat?
A laboros teszt lehet nagyon érzékeny, és ezért mutatta ki a dokinál.
Ha nem akartok aggódni ennyit, mert jövő hét még nagyon messze van (tapasztalat, ha várni kell babaügyben...), kérjetek hcg vérvételt a dokitól, annak másnapra meg van az eredménye, és akkor nem kell kétségek közt lennetek!!
Vagy elmentek 4D-s ultrahangra, de az meg drága lesz.
Drukk!
Tényleg jó lenne, ha el tudnátok menni magán úton legalább egy 2D uh-ra. (Minden városban van.) Mert így bediliztek.
Ha a dokinál poz. nálatok neg. a teszt, csak arra tudok gondolni, hogy a menstruáció nem terhesség miatt maradt el, hanem más miatt és a párod esetleg utána esett teherbe (Én már semmin nem csodálkozom azután, hogy május 8-án kellett volna megjönnie a mensimnek és utólag kiderült, hogy május 4-5. környékén estem teherbe, ennyit a peteérésről, természetesen nem jött meg, de a doki még nem érezte, ezért azt mondta, hogy nincs baba, csak valami miatt elmaradt. Utána kiderült a turpisság, amikor már a 2. is elmaradt)Bocsi a kitérőért, csak érzékeltetni akartam, hogy nem biztos, hogy minden a forgatókönyv szerint alakul. Lehet, hogy még nagyon pinduri a baba az otthoni tesztekhez. Próbáljatok meg holnap felkeresni egy uh-st, vagy olyan nőgyógyászt, akinek van uh-ja.
Merre laktok? Hátha többet tudunk segíteni!
Sajnálom. :(
De fel a fejjel! Új hónap, új remények!
Én is így vagyok már 20 hónapja... :( és még rajtam kívül sokan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!