9 évesnek megjött a menstruációja! Fájdalomra mit adjak?? Holnap emiatt itthon maradhat?
9 éves lányomnak ma este megjött! Görcsöl a hasa. Algopyrin van itthon. Éjszakára kapott betétet. Holnap itthon fogjam? Rosszul van és még nem igen van otthon a betétcserék világában.
Na meg normális ez ilyen korán??!!!
Az amúgy is van nála mindig, akár más miatt is. Ha összemaszatolja magát bármivel, nem tud épp kezet mosni stb stb
Köszi!
Utolsó, bocsi ha túl intim kérdés, de az nem lesz büdös 7-8 óra alatt? Nem kellemetlen?
Én betétet, tampont egyaránt 2-3 óránta cserélek.
Köszi a választ!
En xs vagyok, selenacare bugyibol s meretet vettem es jo.
Viszont oke, hogy 7-8 orat kibir tenyleg atazas nelkul, de annyi ido alatt bebudosodik. viszont alvashoz szerintem erdemes kiprobalni, ha nem sajnalod ra a penzt, mert sokkal jobb mint a pelenkaszeru betet dunsztban aludni, meg en ugy mindig feltem h atazik ejjel es olyan lesz az agynemu, a bugyi viszont mindent megfog
Sajnalom a kislanyod, hogy ilyen hamar kellett ebbe belecsoppennie, ez valahol azert elvesz picit a felhotlen gyermekkorbol.
Azt viszont valahogy el kellene ultetni benne, hogy ez a vilag egyik legszebb es legtermeszetesebb dolga. Az ebben a nehez, hogy a teste hiaba erik, azert lelkileg meg mindig a koraval atlagos es ezt a ket reszt kozeliteni egymashoz erettsegi szinten kb lehetetlen. De talan nem is kell.
Kivanom, hogy ne legyenek hulyek az osztalytarsai es ne szekaljak emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!