Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A barátommal lassan 2 éve...

A barátommal lassan 2 éve vagyunk együtt,eddig semmi gond nem volt csak 1x szakadt ki a gumi még régen. Most viszont sokat híztam,ami az itthon ülésre is ráfogható,de az alhasam nagyon "kiálló" és folyton puffadok is. Lehet baj?

Figyelt kérdés
Reggelente,délután néha van hányingerem de ez sokszor előfordul nálam ha olyat eszek. 2 nap múlva kéne megjönnie de nem görcsölök, pedig 1 héttel előtte szoktam már és most egész hónapban fájtak a melleim és nagyobbak is. Szerintetek terhesség lehet? Nem volt semmi gondunk,a gumi sem szakadt ki 7-8 hónapja. De bármi megeshet és kicsit izgulok azért kíváncsi lennék a véleményetekre.

2021. márc. 4. 17:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
veszel egy tesztet es kiderül majd. ha nem szakadt a gumi és mindig védekeztek, akkor nem lenne szabad gondnak lennie
2021. márc. 4. 17:14
 2/7 anonim ***** válasza:
64%

Nem eshet meg bármi, nyugi :)

A gumin nem tud átjutni a sperma, nem tud átszivárogni rajta.

Ha nem "ér hozzád" gumi nélkül a fiúd, akkor 0% az esélye annak, hogy teherbe ess (mivelhogy ahhoz kell a sperma).

Akkor lehet gond, ha csináljátok gumi nélkül és aktus közben húzza fel (akkor kerülhet a hüvelyedbe előváladék).

Ha nincs sperma, nincs terhesség úgyhogy ne aggódj :)

Hízást, görcsöket, menzesz kimaradást 1000 dolog okozhatja, de ha a hüvelyed nem érintkezett spermával, akkor nem terhesség okozza.

2021. márc. 4. 17:23
 3/7 anonim ***** válasza:
67%
Meglepő módon az esély nem 0 még a gumi teljesen előírásszerű használata mellett sem. Pearl-index néven érdemes ráguglizni.
2021. márc. 4. 17:32
 4/7 anonim ***** válasza:
70%

Na magyarázd el akkor kérlek, hogy a sperma hogyan juthat át a gumin :D

A műanyag pohárból is kifolyik a víz mi XD

2021. márc. 4. 17:38
 5/7 anonim ***** válasza:
68%

A gumin vannak pórusok...

Van akinek a flórája megeszi egyszerűen, akár egy fertőzés miatt.

Egyébként én ételallergiára/ intolleranciára gyanakodnék..

Normál helyzetben hányingerek; puffadások nem az egészséges élet velejárói.

2021. márc. 4. 18:40
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ugye azt tudjátok, hogy a nemibetegségek ellen is véd az óvszer?

Nem ajánlaná konkrétan mindenki, ha csak úgy át menne rajta minden.

Egy vírus "kisebb", mint a sperma.. a józan paraszti ész is elég lenne kimatekozni, hogy át megy-e a gumin a sperma..

2021. márc. 4. 18:55
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:) Én is gyanakodtam allergiára,de már magánúton is voltunk vizsgálaton és így sem mutatott ki semmit. Remélem akkor csak bemeséltem magamnak.
2021. márc. 4. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!