Meddig jó egy terhességi teszt? Mennyi idō a szavatossága volt itthon egy teszt amit nyáron vettem még és most újra kellett így felhasználtam x-epil volt és negatív eredeményt mutatott 3 napja késik a mensim. Szerintetek lehet hogy a teszt fals?
Mindig lehet téves az eredmény, főleg, mivel van alsó határa annak a hormonszintnek amit ki tud mutatni. Ez tesztenként változik.
A teszt dobozán ott kell legyen a szavatossági ideje is, nem hiszem hogy azzal gond lenne.
Ismételd meg pár nap múlva a tesztet ha addig sem jön meg a menstruációd! A túl korai terhességet még nem biztos hogy ki tudja mutatni a teszt. De 3 nap csúszás könnyen lehet hogy valami megfázásnak vagy másnak a következménye. De ne fogadd el negatívnak az eredményt amíg vagy meg nem ismételted 2-3 nap múlva, vagy meg nem jött közben!
Hali, ugyanebben a cipőben járok én is. 2 napja késik, x epil negatív. Várok...
V.
#4 Majd írd meg mi lett az "eredmény", kaptatok-e ajándékot karácsonyra.
Nekem a középső 23-án született, a harmadik viszont augusztus végén. Mindkettő karácsonyi ajándék, a középső a születése, a harmadik a fogantatása miatt. :) Csodás gyerek mind a három.
#6 Sajnálom.
De talán jobb is hogy lesz időd tudatosan készülni majd a babára.
Nekem sokat segített az, hogy előtte hónapokig már figyeltem arra, hogy milyen gyógyszert használok, mit iszok, eszek, mert amikor a babám megszületett és kiderült hogy születési rendellenessége van (rendbe hozták), akkor tudtam, hogy még véletlenül sem az én hibám. Barátnőm fogamzásgátló szedésekor esett teherbe, nála is valami megfázás miatt nem volt rendesen szedve, és már attól magát hibáztatta és teljesen kétségbe esett amikor besárgult a pici a szülést követően. Pedig nem súlyos és gyakori dolog.
Ha szeretnétek babát akkor döntsétek el, pár hónapig védekezzetek óvszerrel, aztán hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!