Iphone Xs/Xs max felhasználók véleményére lennék kíváncsi. Pozitív illetve negatív tapasztalatokra egyaránt. Mennyire megbízható készülék illetve mennyire vagytok megelégedve vele?
iPhone Xs Max tulajdonos vagyok, eddig semmi problémám nem volt.
Minden működik ahogy kell. (iPhone nál ez így van)
Kicsit fura volt a nagysága az X után, de ennyi.
6s-ről váltottam. Nagyon gyors a telefon, akadásmentes, beégésmentes a kijelző. Kellett pár nap amíg a szemem átállt a nagyobb kijelző méretre, kellemesebb a szemnek mint a 6s kijelzője. Face id sötétben is felold, a touch id nem hiányzik. A kamera iszonyat nagyot lépett előre pár év alatt, imádom! Élethű, csúcsminőségű portrékat készít.
Kicsit magasan van a felső rész, hogy lehúzzam, de ez legyen a legkevesebb, erre is van ujjmozdulat hogy lejöjjön, mint 6s-nél a dupla gombnyomás. A súlya nehezebb, a csuklóm megérezte az elején. Akkumulátor is nagyon izmos. Összességében a lehető legjobb. Iclouddal hoztam át mindent, állítanom semmit sem kellett, gyorsan áttelepült minden alkalmazás ott van ahol volt és minden beállítás is maradt. Ezt szeretem.
kijelzőt nagyon szeretem, a kamerájával nagyon szép képeket szoktam csinálni, az akksijával simán elvagyok egész nap. Videózásban nagyon bitang!
telefonálni értelemszerűen jó. böngészés, zene minden ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!