A terhessègi tesztek mennyi ideig használhatóak fel? Van itthon egy dobozzal amit 2 ève vettem, az “megromolhatott”?
Figyelt kérdés
Nyilván nem használtam még, de ott állt a polcon 2 évig. Fel lehet használni vagy vegyek újat?2021. febr. 9. 12:27
1/9 anonim válasza:
Van rajta szavatossagi idő, azt nezd meg.
2/9 anonim válasza:
Felhasználhatod, de nem biztos, hogy pontos eredményt ad. A szavatossági idő azért van rajta, mert addig garantálják a teszt eredményének hitelességét (na persze így is vannak fals eredmények, hibás tesztek, stb)
3/9 anonim válasza:
Hasonlóan voltam egyszer, szeptemberben használtam el egy talán áprilisban lejárt tesztet. Az volt ráírva, hogy 3 perc után kell megnézni az eredményt, az enyémen kb 5-6 percnél jelent csak meg a második vonal. Vettem egy másikat, másnap reggel megcsináltam, majd' leugrott róla azonnal a csík. Szóval megcsinálhatod, de hogy pontos-e az eredmény, igazából csak még egy teszt után fogod tudni - szerintem.
5/9 anonim válasza:
Ne csináld meg, én is így jártam. Elhitette, hogy negatív. De másnap új teszt pozitív lett.
6/9 anonim válasza:
Megcsinálhatod de de azért vegyél és csinálj egy újat is
7/9 anonim válasza:
Komolyan, ennyi értelmetlen hozzászólót.... Van egy szabatossagi ideje a tesztnek, mint a világon mindennek. Ez rajta van a csomagoláson. Meg kell nézni. Ha teszem azt 2023--ban jár le, meg lehet csinálni, pontos eredményt ad. Ha 2019ben lejárt, akkor nem ad pomtos eredmenyt. Tok mindegy, hogy miota all a polcon, eh a lenyeg
8/9 anonim válasza:
Kedves hetes, szerintem inkább te vagy az értelmetlen. :) Természetesen én is megnéztem a szavatossági időt, mint ahogy mindenki megteszi. És képzeld, még fél év hátra volt. Nemcsak negatív lett, hanem még a kontroll csíkot sem mutatta ki... Barátnőm is ugyanígy járt. Inkább tájékozódj mielőtt véleményt alkotsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!