Fáj a mellem! Miért?
Figyelt kérdés
11 éves vagyok, már 10 éves korom óta folyamatosan fáj! Tudom, hogy nő, de nagyon rossz:( Ha a suliban tesiórán kosarazunk és hozzáér a labda nagyon fáj! Ez normális?2010. aug. 19. 16:40
1/18 anonim válasza:
Igen, sajna normális, hogy fáj.
Nő.
A szomszéd "nagylány" aludni is nehezen tud..........úgy sajnálom szegényt.
2/18 anonim válasza:
Mág jó h nem lány vagyok :D
:S Azért elég szar lehet nektek néha S:
3/18 anonim válasza:
Jah én is örülök hogy fiú vagyok :D.A lányoknak "nehéz" sorsuk van.
4/18 anonim válasza:
Hát lehet, hogy nehezebb a sorsuk a lányoknak de a lányok tovább is élnek mint a fiúk mivel a menstruációval mi folyamatosan "tisztulunk" :) A válaszodra pedig igen nő.
5/18 anonim válasza:
Bleee +o( inkább élek rövidebb ideig mint azzal bajlódjak
6/18 anonim válasza:
Mert nő,igen.Nekem is szokott a mai napig fájni(mostmár nem olyan rendszeresen,csak néha),de olyankor leszoktam ülni és gépezni,vagy nézni a tévét,és megpróbálok nem rá gondolni,vagy szoktam masszírozgatni(mellbimbóhoz nem érek hozzá és ruhán keresztül),és akkor úgy jobb..nem fáj annyira.Próbáld ki..
7/18 riita. válasza:
Valószínű,hogy nő és ezért fáj,sok mindent nem tudsz ellene tenni,de kezdj el topot hordani,ami tartani fogja a melleid!
1 éve folyamatosan fáj?Minden nap??Vagy csak havonta-két havonta?
8/18 anonim válasza:
igen,ez normális dolog.én is rengeteget szenvedtem vele.és még sokszor mostanában is előjön.nekem azután "múlt" el,hogy megjött.
10/18 anonim válasza:
Csak hogy kicsit elkeserítselek, lesznek ennél cifrább dolgok is...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!