Mit gondoltok a Fb-ról? :'D
jó kapcsolattartó portál?
tetszik a "lájkolás"?
a sok klubb.
Jobb mint a myvip vagy az iwiw?
mit gondoltok róla?
én nagyon szeretem.
L/14
myvip anyibol jobb hgy lehet valtoztani a hatteren :D
amgy a feszbuk jobb nemtom mer ... mer tobb ismerosom van ott lehet azer .
chat es quizek a legjobbak rajta :)
szerintem is jobb mint az iwiw meg a myvip. tökjó alkalmazások vannak rajta, meg játékok, az üzenőfal is tetszik és szeretem a klubokat.én is lájkolom:D:D
16/L
Hát én most egy közösségi portálon se vagyok fönt..pedig volt már iwiw-em és myvip-em is de aztán elkezdtek idegesíteni úgyhogy töröltem magam:D
A myvip amúgy mostanra inkább p.csavip..
én is fenn vagyok és a férjem is, söt anyám is és anyósom is. Jobb mint az IWIW szerintem, a vipet meg nem használom, túl sok a tini. Kislányomnak is fogok csinálni egy regisztrációt, bár lehet mire használni tudja, megszünik, vagy ki tudja mi lesz helyette. Nem érdekel, hogy divat, akkor is kedvelem. A "like-olás" meg nagyon tetszik, sokszor nyomtam rá olyan dolgokra, amik elég viccesen jöttek ki. Szóval összegezve, nekem tetszik.
22/L egy 3 hetes kislány anyukája
Én nem lájkolom. Bár egyiket sem.
Nem köt le, mindenki azon lóg, de én nem akarok...Unom az összeset, nem tudom miért :D Mind a hármon fent vagyok és hetente 1× ha felnézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!