Nem tudom, nekem valahogy nem nyerte el a tetszésemet! Az IWIW túl unalmas, a myvip pedig semleges - legalábbis az én számomra.
13/l
2010. aug. 19. 14:44
2/24 anonim válasza:
szerintem simán jobb, mint a myvip meg az iwiw együttvéve :D lájkolom ;)
2010. aug. 19. 14:51
3/24 anonim válasza:
jah 17L
előző voltam
2010. aug. 19. 14:51
4/24 anonim válasza:
1.Sz@r
2.Nem
3.Nem
4.Nem
5.Nem
6.Csak a nyomorult farmvill miatt járnak fel az emberek.
2010. aug. 19. 14:53
5/24 anonim válasza:
Szerintem a közösségi portálok közül a legjobb. A myVip, elég gagyi, tele van reklámokkal. Az iwiw jó,de unalmas, semmit nem lehet rajta csinálni, viszont szinte mindenki rajta van. A facebook a legjobb, mert folyamatosan történik rajta valami , lehet beszélgetni , kommentelni, quizeket tölteni, játszani, egy csomó mindent, el lehet vele foglalni magadat. A lájkolás jópofa, szerintem jó ötlet. Szerintem nagyon igényes, és kreatív oldal. :)
2010. aug. 19. 15:01
6/24 anonim válasza:
Jó kapcs.tart. portál? nem.
Tetszik a "lájkolás"? nem.felesleges cucc.
A sok klubb? minek?
Jobb,mint a Myvip vagy az Iwiw? nem.
Mit gondoltok róla? Én azt gondolom,hogy sok ember csak azért regisztrál,hogy "ismertebb" legyen,vagy ő is fent legyen rajta.Nem nyerte el a tetszésemet.Fent vagyok rajta.
2010. aug. 19. 15:16
7/24 anonim válasza:
Én nem vagyok fent faszbúkon, nem tudom, hogy milyen, de azt igen, hogy mostanában durvanagy divat lett...
16/F
2010. aug. 19. 15:27
8/24 anonim válasza:
imádom(L)
igen sokkal jobb mint az iwiw és a my vip..:Đ
lájkolásss:DD
nagyon szeretem.egésznap:Đ
2010. aug. 19. 15:54
9/24 anonim válasza:
ja és 14/l
2010. aug. 19. 15:54
10/24 anonim válasza:
Fenn vagyok (ahogy iwiwen és myvipen is), szerintem ez a legjobb, de kinőttem a "lájkolásból", szerintem ez 14-15 évesen már túlzás, utána már nevetséges.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!