Két hét múlva suliiiii! Örülsz neki?
Figyelt kérdés
2010. aug. 18. 22:24
31/40 A kérdező kommentje:
Kösszi mindenkinek!Én örülök is meg nem is!
1. válaszolónak:Hidd el anya nem örül neki. :)
2010. aug. 20. 12:03
32/40 anonim válasza:
Is-is..Barátok miatt igen,de a tanulás miatt nem:S
33/40 anonim válasza:
hát...a barátnőmiet várom, mert a hülyülések hiányoznak, de sajnos van pár nagy bal*astz oszt. társam, szóval miattuk meg egyáltalán nem. tanulni meg végképp nem akarok... de azért egy kicsit várom:D
13/L
34/40 anonim válasza:
ha eltűnne az iskolából a matek és tesitanár,illetve az órarendről a matek,várnám,de így k*rvára nem.meg ha nem lennének dogák:D 16/L
35/40 anonim válasza:
én szeptembertől melózok, és már nagyon várom. új emberek, új hely, új helyzetek..... új élet.
és még lóvé is mellé :D
37/40 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Utólsó nálam dettó ugyanez!
(egy 8.-s) :D
2010. aug. 22. 14:53
38/40 anonim válasza:
Hát én kisgimis leszek... Hiányoznak majd az emo bnőim a suliból :( Am várom a sulit és mi a jóóóóó? Az első hónapban a matektanár nem fogja beírni a jegyeket:D
39/40 anonim válasza:
A barátaim miatt igen, de a hajtás miatt nem:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!