Örülsz annak hogy nő vagy, anya vagy, feleség vagy?
Azt leszámítva, hogy egy nőnek mindig van valami baja és sokat kell szenvednie (gondolok itt 9 hónap, szülés, havi vérzés, görcsölés,fájdalmak) jó anyának lenni. Jó feleségnek lenni. Nőnek nem igazán jó lenni.
És most már örülök, hogy 2 fiam van és nincs lányom, mert neki is ez a "rabszolgasors" jutna.
Utálom, hogy csak a nőnek a dolga mosogatni, teregetni, hajtogatni, főzni. :)
De ez van, ezen nem sokat tudok változtatni.
:D
Néha bizony nem egyszerű, hogy minden területen helyt kell állni, de az az önzetlen szeretet, amit kapunk a gyerekektől, férjtől, szerintem ez mindent megér.
Szóval igen, szeretek nőnek lenni!
Szia!
Én is szeretek nő lenni. Jó érzés, hogy nőként szeretnek, tisztelnek. Előre engednek az ajtóban, cipelik helyettem a nehéz dolgokat, udvariasan bánnak velem. Csodálatos dolog anyává válni, érezni hogy nő a pocakomban "valaki", átélni a születését... És hát, az anyai szeretet az leírhatatlan!!!
Itthon én végzem a házimunkát szinte teljesen, és a lányunkról is nagyrészt én gondoskodom. A párom cserébe fát vág, fűtést szerel, polcot épít, kerítést javít, karbantartja az autómat, szóval elvégzi a "férfi" munkát. Persze ez nem azt jelenti hogy néha kicsit nem keverednek a dolgok. Ha egy-egy este kimerülök, akkor ő fürdet, altat, viszont néha én is tudok fát behordani stb...
Szóval szerintem jó nőnek lenni ebben a környezetben ahol én élek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!