Két hét múlva suliiiii! Örülsz neki?
Igenis meg nemis.Merthát nagyon unalmas a szünet...nem történik semmi izgi így a nyár végén, mert már voltunk nyaralni és voltam táborban is.Viszont várom, mert jó lesz 1ütt lenni az osztálytársaimmal.De kicsit félek is tőle , mert most megyek 8.-ba és félek a felvételitől és attól, hogy nem vesznek fel abba az iskolába hova szeretnék menni.
13/L
Örülök,mert 9.-es leszek,végre szakközép:)
Kicsit talán lazább lesz minden(nem drogozni,cigizni,piálni,sz.xelni,bulizni vágyok),hanem egy kis szabadságra...és ez ezt egy picit megadja..szóval az utazás mindennapos lesz.És nemcsak,amikor kell..:)
Viszont a tanulást,a dolgozatokat nem várom.A lecke még azt mondom,oké..de a dogák..b.szák meg..nem elég az érettségi? mondjuk minden évben kétszer íratni minden tárgyból két dogát,aztán szevasz..(persze mindegyikből más alkalommal)..
utolsó válaszoló ismerős a szöveg:D:D anyuék is mindig ezt mondják:D
am nem várom ,mert új suli, új emberek, koli, semmi ismerős:S
Hát én örülök. Szerelmem(sajnos csak az enyém én nme azövé:):)(dehülyén hangzik, ez hogy Szerlemem:)
Odajár és már nagyon hiányzik hogy nyáron csak 2-szer találkoztunk, meg most lehet változni, sokat. Nem fogok annyit piálni és tanulok és áttérek a természetes(legális) álmokra. Megpróbálok változni.Ésapróbálok felejeteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!