Két hét múlva suliiiii! Örülsz neki?
Figyelt kérdés
2010. aug. 18. 22:24
21/40 anonim válasza:
1 ok lehet arra hogy várom: mégpedig a gimi, és talán azért várom, mert anyám eltörte a lábát augusztus elején, úgyhogy az augusztusomnak annyi, és legalább lesz egy kis szabadságom. Viszont nem várom, mert nem aludhatok 7 óránál többet...:S
23/40 anonim válasza:
Nem igazán olyan gyorsan eltelik(nem akkor amikor kinn állsz felelni)
13/L
24/40 anonim válasza:
Éppen most kezdem megszokni, h nyár van, és nem akarok visszaülni a sulipadba, otthon tanulni, és minden nap azon izélni, h hanyas lett a dogám, aztán meg ha rossz, otthon elmondani. De persze szünetekben sokat hülyülünk, meg órán kikészítjük a tanárt, az hiányzik (a) De sztem most mindenki mondja, h mennyünk má suliba, me k*rva unalmas a szünet! De kb 1 hét múlv azon fogunk sírni, h mi a f*szért akartunk mi suliba menni? :O :D
25/40 anonim válasza:
IIIGEEN 16/Ł
utálok itthon lenni. punnyadok álandóan:S
26/40 ß°° válasza:
Én igen/nem.
Jó volt itthon pihizni, szórakozni,
de egy idő után megunja az ember..
Viszont várom, mert én most megyek
gimibe, (6 osztályos) és azért
már kiváncsi vagyok..
Milyen lesz az új osztály,
megyek gólyatáborba, meghogy
milyenek lesznek a tanárok..13/L
27/40 anonim válasza:
IGEEEEEEEEEN! Októberben szakmai gyakorlat! Amíg középiskolába jártam én sem vártam, de a fősulit imádom. Amúgy 8.-ban én is azt hittem milyen jó lesz a középiskola, szabadság meg minden, közben egy rakás sz@r volt...
28/40 anonim válasza:
Hát, csak úgy örülnék hogyha 1 hónap suli, 1 hónap szünet... :D:D
29/40 anonim válasza:
Hát igen is meg nem is
Már unalmas az itthon ülés punnyadás egész nyáron.
De viszont újra korán kelni tanulni..
16/F
30/40 anonim válasza:
igen mert 9-be megyek és
nem mert hiányzik a régi osztály a barátnők meg minden amit csináltunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!