Szerintetek is játszótéren a helyük a 13-14 éveseknek?
Ne cigizzen, ne igyon. Oké, persze, ez így van, lerágott csont.
De egy ennyi idős lány igenis foglalkozhat a külsejével, vásárolhat (persze mértékkel), és akármilyen hihetetlen de az első szerelem általában ebben a korban esik meg.
Nem akarok hitetlenkedni, de nem hiszem, hogy a lányod egész nap hintázik a barátnőivel. Sőt, lehet van egy kis szerelme is már titkon, csak nem meri elmondani neked, mert túlságosan beszűkült a látóköröd.
Nem bántani akarlak, de már teljesen más a világ, mint a 30 éve volt. Nem azt mondom, hogy cigiznie kell a lányodnak, de egy kicsit több teret adhatnál neki.
10:23 nálunk is ez van.Kimennek a játszótérre aztán ott isznak,cigiznek.Amúgy ez tényleg azért durva,hogy 5re othon kell lennie. :S Suliidőben még Ok,de nyári szünetben?? Amúgy szerintem se arról beszélgetnek a játszótéren,hogy "milyen szép pöttyös ez a labda".
14/L
Szia!
Az a rész, hogy 5-kor otthon van és 9-kor alszik az engem is megdöbbentett. Nem azt mondom, hogy mindenkinek kötelező fennmaradni sokáig de azért én körülbelül 7-8 évesen aludtam el 9-kor.
De ahogy leírtad, nekem az jön le a szövegből teljesen hogy hiáva 14 éves a lányod, nem érett. Egyáltalán nem és a barátnői se.
Én is 14 éves vagyok, nem iszok, max szilveszterkor pezsgőt és ilyeneket, nem cigizek mert a szagától is rosszl vagyok és körülbelül 10 éves korom óta internetezgetek, persze akkor még csak különböző mesékről nézegettem oldalak. Van barátom de eszem ágában sincs még a szexuális élet megkezdése.
Tegnap a barátnőimmel én is kint voltam a játszótéren. Este fél 9-kor mentünk ki. Beszélgettünk és zenét hallgattunk. Mivel falusiak vagyunk, jóformán ez az egyetlen hely ahol le tudunk ülni és lehet egy jót traccspartyzni :) negyed 10-kor pedig mentünk be.
Nem hiszem hogy meglepő lesz ez már számodra kedves kérdező, de én ilyenkor nyáron minden nap körülbelül hajnalba alszom el, 1-2 körül és 11-kor kelek. Miért?
Nyár van.Suli időben ezt nem tehetem meg.
Ja, anyuméknak egy szavuk sem lehet a viselkedésemmel kapcsolatban, mert nem beszélek csúnyán, nem pofázok nekik vissza, mindig rend van a szobámban és kitűnő tanuló vagyok.
Az pedig szerintem is sok, nagyon, hogy 14 évesen buliba járkálnak mert az menő..
14/L
És honnan tudod mit csinál a téren? Lehet éppen ott a barátja vagy épp cigizik, iszik stb.
Ha nekem ilyen anyám lenne én komolyan felkötöttem volna magam. Főleg 14 évesen. Jesszus.
12L
Pff... nekem 10 évesen azt mondták, h 6-ig lent maradhatok. Két csaj volt, akivel mindig lent voltam. Látták őket, és tudták, h ők rendesek, és le lehet engedni velük. Aztán egyre tovább engedtek le. Tavaly 8-ig, most 9-ig. Álltalában csak mondom, hogy kivel hova megyek, hányra érek vissza, és ennyi. Ha meg vlm gáz van, anyám úgyis hív. Nem drogozom, cigizem, és még nem is iszok. Miért ne netezhetnénk? :O Nem arra kell, h megnézzem, hányan verik ki.. -.- msn-en chatelgetni, ápolgatni a kapcsolatainkat. Tény, hogy simán kerülhet rossz társaságba, de erről beszélni kell vele, és nem pedig mindentől eltiltani! Engedd meg neki, h lenn legyen 10-ig, vagy hívd meg a barátait egy vacsira, és akkor meglátod, h a lányod teljesen jó barátokkal van körülvéve! Dupla vagy semmit mindenki játszhat. De megtalálni az arany középutat... Hagyd, hogy élje az életét, persze korlátokkal! És a legfontosabb: bízz benne!
13/L
ma 10:23
xD Mi is haverommal odamentük :D egy sör és pár cigi erejéig
17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!