14-17 éveseknek mit jelent a járás? És 18 év felett? Mit értenek azalatt hogy járnak?
14-17 éves tiniszerelemhez hozzátartozik a ,,járás".De mit is értenek ez alatt?Ti mire gondoltok először?:)Felnőttek válaszát is várom!Főleg akik szerint kicsi egy 14 éves a ,,járáshoz".Kíváncsi vagyok ki mire gondol:D
Természetesen tudom mit jelent együtt járni valakivel,csak kíváncsi vagyok más hogy gondolja a tinijárást.
Nem kellenek a *** megjegyzések hogy járás=sétálni -_-"
azt hogy a szabadidőt együtt töltik el elmennek bulizni sétálni koncertre szóval járnak is de inkább közös idő együtt eltöltése úgy hogy szeretik egymást.
régen ezt hivták udvarlásnak de akkor csak a fiú ment a lányhoz.
a kor nem minden jó 14 évesen még fiatal vagy de lehetsz szerelmes és ha a fiú is jóravaló akkor nem ellenezném.
nagyban függ a szellemi érettségtől hogy a lány nem-e gyermek még van aki már komoly megfontolt ennyi idősen van aki még barbizik de egyre hamarabb érnek a lányok.
kézen fogva sétálás, együtt időt töltés, smárolás, tapi, esetleg szex. ma már ezt jelenti.
az osztályomból (14-15 éves korosztály) majdnem mindenkinek volt már valamilyen kapcsolata, ahol a csókolózás alap, de ennél tovább nem ment senki. 5-7 hónapos kapcsolatok sem ritkák.
csók,kis taperolás,ölelés,kézfogás,mozizás,délutáni találkák...:)
mindenki maga dönti el,hogy mikor kész arra,hogy járjon valakivel.szerintem.:)
14 évesen sztem nem fiatal ahoz,hogy járjon valakivel abban az esetben ha csak csókig vagy kis tapizásig mennek.
Amúgy a mostani 14-17 évesek már azért nem csak idáig jutnak el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!