Mit lehetne venni karácsonyra fiuknak? 4,9, és 14 éveseknek.
Figyelt kérdés
2010. nov. 26. 00:11
1/7 anonim válasza:
Te tudod mit szeretnek. Amúgy ha beírod a keresőbe, hogy karácsony, kismillió találatot kidob, onnan szemezgess.
2/7 anonim válasza:
Nem tudom milyen kapcsolatban vagy veluk. En a 4 evesnek taviranyitos jatekautot, a 9 evesnek konyvet es a 14 evesnek ajandekutalvanyt adnek, ha nem a sajatjaim.
3/7 anonim válasza:
Nem írtál keretet. De a 4 és 9 éveseknek abszolút nyerő a lego, vagy a 4 évesnek távirányítós versenyautó, a 9 évesnek egy Harry Potter könyv vagy mozijegy, a 14 éves inkább valami műszaki kütyünek örülne (MP3, MP4, stb. már egy közepes doboz lego árában is kaphatók), esetleg szintén Harry Potter mozijegy.
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2010. nov. 26. 09:27
5/7 anonim válasza:
www.csaladinet.hu
Az 5 éves kisfiúnak szerintem legót vegyél, vagy valami építőjátékot (akár egyszerű fakocka is bejön). Még a kirakó jutott eszembe, esetleg kisautó, vagy távirányítós autó. Ez szinte minden kisfiúnál beválik.
A 14 éves már nehezebb eset. Illatszer, dezodor, hajzselé, vagy ilyesmi. De szerintem kérdezd meg tőle, hogy mit szeretne?
6/7 anonim válasza:
Ja az előző vagyok, 4,9-nek néztem :D
A 9 éves gyereknek szerintem bakugan yugioh, vagy ilyesmi kártyát vegyél, esetleg könyvet, vagy távirányítós repülőgépet. Vagy ha ezekből már kifelé nő, akkor mp3, vagy PS2, vagy olcsóbban számítógépes játék, dvd.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.mindenki sokat segitett.
2010. nov. 26. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!