Mi a véleményetek erről a 14 éves srácról?
Figyelt kérdés
Nem tagadom, nem mesélek róla E/3-ban, ez én vagyok. Csak kíváncsi vagyok mások véleményére is, mert én magam átlagosnak tartom.Iwiwen van rólam kép, ha lenne hozzá türelmed, akkor nézd meg az adatlapom.
és egy direkt link az egyik képemhez:
2010. aug. 15. 23:20
81/83 anonim válasza:
bunkó fa*zkalap baszottul ronda vagy fogyjál le és vegyél vissza pofádból...szőr nincs a fa*zodon mit akarsz??
82/83 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem vagy cigányos (ha az is lennél, akkor sem azt nézném).
Normális srác vagy és szerintem helyes is. 1-2 év és a csajok oda lesznek érted :D Szerintem most azért nem találsz magadnak barátnőt, mert a Veled egykorúak inkább a néhány évvel idősebbekre buknak, mert úgy hiszik, hogy a 14 évesek között nincs érettebb gondolkodású fiú. Pedig a Te példád mutatja, hogy van :)
Dicséretes, hogy nem cigizel, nem iszol, nem narkózol és nem vagy az a tipikus emo-s divatmajom. :)
26 éves lány :)
83/83 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2010. okt. 5. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!