Mi a véleményetek erről a 14 éves srácról?
Nem tagadom, nem mesélek róla E/3-ban, ez én vagyok. Csak kíváncsi vagyok mások véleményére is, mert én magam átlagosnak tartom.Iwiwen van rólam kép, ha lenne hozzá türelmed, akkor nézd meg az adatlapom.
és egy direkt link az egyik képemhez:
Végre egy normális srác:)
Lehet,hogy most úgy érzed,hogy semmi esélyed a csajoknál.DE! Pár év és a normálisabb csajok özönleni fognak utánad.
Addigra a lányok is észhez térnek és rájönnek,hogy egy normális sráccal sokkal többet érnek,mint egy cigis,piás,drogos,nagyképű pasival...
15/L
Szia!
Hááát..nem tudom,de nekem most se tetszel,és pár év múlva se fogsz igazán.Nem vagy az esetem,és attól hogy nem cigizik,drogozik,stb. akkor mi van?? Akiket én ismerek tiniket,azok se csinálják ezeket,egy sem,pedig sokat ismerek.
15L
nem azért mondták hogy szedd ki a szemöldöketed középen emrt b*zi vagy-.-" omg :D én is kiszedetem ne legyek ilyen :
Nekem sem vagy épp az esetem.
És,most alapból kinek mi a normális?!
Nekem éppen az a normális ha 14 évesen az ember éli az életét és élvezi,hogy még fiatal (és ezt nemc sak droggal meg piával lehet elérni).
Nem ilyen kis tökéletesnek levágott fiú.
Na mindegy,mindenki más,gondoltam leírom a véleményemet..
Bocsi,de szerintem eléggé prolinak nézel ki :S
csak őszinte voltam....
:D
Attól mert nem az esetetek attól egyáltalán nem csúnya.
Aranyos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!