Mi a véleményetek erről a 14 éves srácról?
Figyelt kérdés
Nem tagadom, nem mesélek róla E/3-ban, ez én vagyok. Csak kíváncsi vagyok mások véleményére is, mert én magam átlagosnak tartom.Iwiwen van rólam kép, ha lenne hozzá türelmed, akkor nézd meg az adatlapom.
és egy direkt link az egyik képemhez:
2010. aug. 15. 23:20
31/83 anonim válasza:
Nem vagy az esetem,viszont barátnak elfogadnálak:)
14/L
33/83 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ci*ány, de te biztos az vagy. Egy deka ci*ány vér sincs bennem te vadállat. Ha nem tetszik húzz el innen jó messzire.
2010. aug. 16. 15:11
34/83 anonim válasza:
Nekem is az a véleményem, hogy egy-két év múlva jó pasi leszel. 34/N
35/83 anonim válasza:
jah most még csak szőrtelen csávó vagy :D
36/83 A kérdező kommentje:
? :D
2010. aug. 16. 17:37
37/83 anonim válasza:
Nem vagy az esetem:D Csak esetleg barát...De nem mondanám meg,hogy 14 vagy:P:P
13/L
38/83 A kérdező kommentje:
Mennyinek néznél. Mellesleg ne a képfeltöltéses linket nézzétek, az a kép szar lett...
2010. aug. 16. 19:06
39/83 anonim válasza:
Azt, hogy a névnapodon született Tré Cool! O.o XD
A "csajok"-os képed ari...vagyishát ötletes, na, de az a húdenagyongondolkodom az egy kicsit pózer, én nem tettem volna fel. XD
Amúgy én nem szoktam külsőre ítélni, de mivel pozitívan címkézek, egyezzünk ki abban, hogy jófej vagy! ;) XD
40/83 A kérdező kommentje:
Kösz:D Kor?
2010. aug. 16. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!