Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a srácról?
Na szóval, suliba jár eggyel fölém.1 éve azért rakták át, mert egy gyengébb (suttyóbb) suliból kivágták mert gyakran verekedésbe keveredett...(De azt állítja, hogy nem igazán volt ezekhez köze, nem ő volt a kiprovokálója ezeknek).És mióta idejár nem volt balhéja.A múlt héten beszéltem vele elösször és teljesen ráált az agyam.Még nem láttam ilyen aranyos srácot.Már régebb óta figyelem.Ő a suli egyik legjobb sportolója...Mindig körülveszik a csapattársai meg csajok akik ezeket a focistákat körül szokták rajongani.Eléggé kisportolt, eddig nem tudtam, hogy kondizik is, de most, hogy visszajött a szünetből elképesztő mekkorát "nőtt".Rengeteg csaj körül rajongja, de még nem láttam, hogy lett vna barátnője 2 év alatt.Az egyetlen probléma vele, hogy eléggé antisoc.Akiket nem tart sokra keresztül néz rajtuk...Van olyan ember akivel szóba se áll...Ill. a kevésbé népszerű srácokat akiket nem rajongnak úgy körbe a lányok v. hogy mondják és telefonoznak a sarokba szó szerint leb-uzizza.Meg azokat is leb-uzizza akik cigiznek a buszmegállókba.Ez primitív vonásnak tűnik, de most jön az, hogy az egyik legjobb tanuló is...Angolból felső szintüje van és egy év alatt már közép szintre tanulta a németet is.Ill. a múltkor beszéltem vele elmondta, hogy a nyáron megtanult szerbül...
Mit lehet kezdeni egy ilyen sráccal?Nagyon ellentétes tulajdonságai vannak.Érdemes-e nála próbálkozni?Annyit értem el, hogy szóba áll velem...De ezzel semmivel nem állok jobban mint mondjuk 20 lány a suliba, meg még nem tudom, mennyi aki nem ide jár.
Előre is köszi a válaszokat:
L16 F17
pont azért buz.izza le őket,mert ő értelmes,míg a többi csak egy lúzer.és hát,bocsi,de kizárt h pont kellenél neki..
az értelmi szintetek közel sincs egymáshoz
. . . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==``
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._,-%. . . ..`...
Azt hiszi, hogy ő a tökéletes. Mindenki más aki valamiben is különbözik jelzővel illeti meg.
Gondolom van barátnője, de nem abból az iskolából, és ezt szépen titokban tarta mert, jó érzés számára ha a lányok körbe ugrálják.
24F
Úgy imádom, amikor valaki összekeveri azt, akinek van segge tanulni az intelligenciával.
"nem rajongnak úgy körbe a lányok v. hogy mondják és telefonoznak a sarokba szó szerint leb-uzizza" hatalmas primitív állat lehet.
"ezeket a focistákat körül szokták rajongani" focizik, mindent megmagyaráz...
"de még nem láttam, hogy lett vna barátnője 2 év alatt" lehet, elfojtott homokos hajlam, és emiatt titulálja a többit homoszexuálisnak. Nem ritka az ilyen. De az, aki nem képes magát elfogadni, pláne úgy, hogy ez egy olyan dolog, amin nem tud változtatni...
"kivágták mert gyakran verekedésbe keveredett..." akkor volt, ha jól számolom olyan 15-16 éves. Lehet, hogy akkor döbbent rá a dologra és emiatt kezdett verekedni, hogy a feszültséget csillapítsa magában, vagy így akarta megmutatni magának (a verekedésben szerzet győzelmekkel ő mily "férfi")
"Eléggé kisportolt, eddig nem tudtam, hogy kondizik is, de most, hogy visszajött a szünetből elképesztő mekkorát "nőtt"" Igen ez is az önbizalom növelés egyik példája, hogy jobban kelljen a csajoknak, de és bebizonyítsa magáról, hogy nem homi.
Persze ez az egész csupán egy teória, az én teóriám, ami semmi máson nem alapul, mint a te külsős, kissé elfogult leírásodon. És ne feledjük, focista, lehet, hogy csak szimplán bunkó.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!